Røkt marokkansk krydret Kyllingvinger Oppskrift
Leter du etter en fingersmat fredag kveld? Denne røkt marokkanske krydret kyllingvinger vil treffe stedet.
Ingredients
2 pund kyllingvinger
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1 ts paprika
½ ts malt kardemomme
½ ts malt kanel
½ ts malt nellik
½ ts malt muskatnøtt
¼ ts kajennepepper
1 ts salt
1 ts hvitt sukker
Preparation
Skjær hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.
Lag den marokkanske rub ved å blande sammen spisskummen, koriander, paprika, malt kardemomme, malt kanel, malt nellik, malt muskat, kajennepepper, salt og sukker. Kast vingene i krydderet slik at de er jevnt belagt.
Sett opp røykeovnen for 250ºF med valgfrie trebisketter.
Legg vinger på røykstativ og røyk i 2 – 2 ½ time eller til de er gjennomstekt.
Fjern vingene fra røykeren og server.