Smoking Moroccan chicken wings

Røkt marokkansk krydret Kyllingvinger Oppskrift



Leter du etter en fingersmat fredag ​​kveld? Denne røkt marokkanske krydret kyllingvinger vil treffe stedet.

Ingredients

2 pund kyllingvinger

1 ts malt spisskummen

1 ts malt koriander

1 ts paprika

½ ts malt kardemomme

½ ts malt kanel

½ ts malt nellik

½ ts malt muskatnøtt

¼ ts kajennepepper

1 ts salt

1 ts hvitt sukker

Preparation

Skjær hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.

Lag den marokkanske rub ved å blande sammen spisskummen, koriander, paprika, malt kardemomme, malt kanel, malt nellik, malt muskat, kajennepepper, salt og sukker. Kast vingene i krydderet slik at de er jevnt belagt.

Sett opp røykeovnen for 250ºF med valgfrie trebisketter.

Legg vinger på røykstativ og røyk i 2 – 2 ½ time eller til de er gjennomstekt.

Fjern vingene fra røykeren og server.