Smoked And Stuffed Chicken Roll

Røkt og fylt Kyllingrull Oppskrift



Utstoppet kyllingrull lager en flott buffé eller piknik, siden gjestene kan hjelpe seg til skiver!

Ingredients

1 kg (2 lb) utbenet kyllingbryst

500 ml (2 c) fersk sopp i skiver

3 grønne løk - finhakket

1 middels gulrot - finhakket

1 Stilk selleri - finhakket

30 ml (2 ss) smør

Salt, pepper og fjærfekrydder etter smak

15 ml (1 ss) fersk sitronsaft

2 brødskiver - i terninger

1 middels tomat - frøsådd og i terninger

Preparation

Sommerfugl kyllingbrystet og bank med en klubbe.

Surr sopp, løk, gulrot og selleri i smøret.

Tilsett krydder og sitronsaft.

Bland sammen brød, tomater og sauterte grønnsaker i en liten bolle.

Fordel over det 'sommerfuglede' kjøttet.

Gni huden med ekstra sitronsaft.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 90°C til 100°C (190°F til 220°F).

Legg kyllingrull på en oljet rist i øvre halvdel av Bradley Smoker.

Røykkok med bisquetter med spesialblanding i 5 til 6 timer, eller til et øyeblikkelig termometer viser 82°C. Steketidene vil variere, avhengig av vind- og værforhold.