Røkt og fylt Kyllingrull Oppskrift
Utstoppet kyllingrull lager en flott buffé eller piknik, siden gjestene kan hjelpe seg til skiver!
Ingredients
1 kg (2 lb) utbenet kyllingbryst
500 ml (2 c) fersk sopp i skiver
3 grønne løk - finhakket
1 middels gulrot - finhakket
1 Stilk selleri - finhakket
30 ml (2 ss) smør
Salt, pepper og fjærfekrydder etter smak
15 ml (1 ss) fersk sitronsaft
2 brødskiver - i terninger
1 middels tomat - frøsådd og i terninger
Preparation
Sommerfugl kyllingbrystet og bank med en klubbe.
Surr sopp, løk, gulrot og selleri i smøret.
Tilsett krydder og sitronsaft.
Bland sammen brød, tomater og sauterte grønnsaker i en liten bolle.
Fordel over det 'sommerfuglede' kjøttet.
Gni huden med ekstra sitronsaft.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 90°C til 100°C (190°F til 220°F).
Legg kyllingrull på en oljet rist i øvre halvdel av Bradley Smoker.
Røykkok med bisquetter med spesialblanding i 5 til 6 timer, eller til et øyeblikkelig termometer viser 82°C. Steketidene vil variere, avhengig av vind- og værforhold.