Røkt osteaktig Kylling og salsa Quesadilla oppskrift
Dette er en flott mulighet til å vise dine evner som røyker. For å tilberede denne røkt ostekylling og Salsa Quesadilla-oppskriften, bruk litt røkt kylling du har. For den ekstra røykfylte smaken prøv røkt cheddarost.
Ingredients
4 myke meltortillas
8 ss kremost
8 ss salsa
2 kopper røkt kyllingbryst i terninger
2 Jalapenopepper - kjernet ut og hakket
¾ kopp revet cheddarost - for den ekstra røykfylte smaken prøv røkt cheddarost
¾ kopp revet Monterey Jack ost
Preparation
Legg de 4 myke tortillaskjellene på et kakepapir.
Sett sammen quesadillaene ved å legge en fjerdedel av hver gjenværende ingrediens.
Fordel 2 ss kremost på halvparten av hvert tortillaskall. Fordel 2 ss salsa på toppen av ostekremen.
Fordel de resterende ingrediensene jevnt på toppen av salsaen og kremosten.
Brett hvert tortillaskall over påleggene og skape en halvmåneform.
Stek i en 375°F ovn i omtrent 10 minutter, eller til tortillaskallet begynner å bli brunt/sprøtt og osten er smeltet.
Oppskrift av: Steve Cylka