Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla

Røkt osteaktig Kylling og salsa Quesadilla oppskrift



Dette er en flott mulighet til å vise dine evner som røyker. For å tilberede denne røkt ostekylling og Salsa Quesadilla-oppskriften, bruk litt røkt kylling du har. For den ekstra røykfylte smaken prøv røkt cheddarost.

Ingredients

4 myke meltortillas

8 ss kremost

8 ss salsa

2 kopper røkt kyllingbryst i terninger

2 Jalapenopepper - kjernet ut og hakket

¾ kopp revet cheddarost - for den ekstra røykfylte smaken prøv røkt cheddarost

¾ kopp revet Monterey Jack ost

Preparation

Legg de 4 myke tortillaskjellene på et kakepapir.

Sett sammen quesadillaene ved å legge en fjerdedel av hver gjenværende ingrediens.

Fordel 2 ss kremost på halvparten av hvert tortillaskall. Fordel 2 ss salsa på toppen av ostekremen.

Fordel de resterende ingrediensene jevnt på toppen av salsaen og kremosten.

Brett hvert tortillaskall over påleggene og skape en halvmåneform.

Stek i en 375°F ovn i omtrent 10 minutter, eller til tortillaskallet begynner å bli brunt/sprøtt og osten er smeltet.

Oppskrift av: Steve Cylka