Smoked Brine Chicken Recipe

Røkt saltlake Kylling Oppskrift



Denne superenkne røkt saltlake kyllingen vil at du lurer på hvorfor du aldri har laget den før! Denne deilige, saftige, kostnadseffektive røkt saltlake kyllingoppskriften vil ha deg til å ønske deg mer!

Ingredients

 Sitron-urt kyllinglake:

4 sitroner - i skiver

1½ kosher salt

6 friske persillekvister

6 friske timiankvister

4 friske rosmarinkvister

4 laurbærblader

Tørr gni:

3 ss søt paprika

2 ss granulert hvitløk

2 ss løkpulver

1 ss tørr oregano

1 ss tørr timian

1 ss tørr persille

1 ss kosher salt

1 ss sort pepper

3 hele kyllinger

Preparation

Ta tak i en stor bolle (bollen som har plass til 1 liter vann) og tilsett vann, 4 sitroner i skiver, koshersalt, persillekvister, friske timiankvister, laurbærblader og friske rosmarinkvister og bland alle ingrediensene sammen.

Ta en annen bolle (helst 22 liter) og fyll bollen med saltlake og dump hele tre kyllinger i saltlakebollen.

Etter at kyllingen har marinert i vannet i omtrent en time, tar du ut kyllingen og legger den på silkepapir for å tørke. Bank forsiktig på kyllingene med silkepapir og bind bunnen av kyllingbeinene med litt tau eller tråd.

Plasser de tre kyllingene dine på en rist og legg dem i Bradley-røykeren. Sett temperaturen på 350ºF (177°C) i 25-30 minutter. Når kyllingen din har en gyllenbrun farge vet du at den er ferdig!

Oppskrift av: Grill Hunter - Maks