Smoked Butterflied, Bacon Weave Chicken Recipe

Røkt sommerfugl, Bacon vev kylling OppskriftSommerflyet hele organisk kylling, lagt flatt, dekket med vevde baconstrimler. Røyk den deretter på en rist i en tønne røyker.

Ingredients

1-4 Lb økologisk kylling

1 Lb av din favorittsmaksbacon

Salt

Pepper

Smør

Preparation

Legg kyllingen på et stort skjærebrett eller stekebrett. (Husk å vaske alle redskaper og skjærebrett før gjenbruk). Vask og skyll kyllingen. La renne av og tørke med et papirhåndkle.

Legg brystet ned på brettet eller skjærebrettet. Bruk fjærfesaks eller en tung kniv (taggete fungerer bra her) og skjær gjennom ribbeina og hofteleddene langs ryggraden gjennom vingene, på begge sider. Fjern ryggraden og lagre eventuelle rester til lager. (Legg utklipp i en stor baggie i fryseren for en senere dato.)

Kutt brynjen lett langs dens lengde og trykk deretter kyllingen flat, og knekk brystplaten. Salt og pepre hulrommet, snu og gni toppen av kyllingen med mykt smør. Salt og pepper. Monter deretter vevd rå bacon på toppen for å dekke. Det er mange nettsteder du kan besøke for å få instruksjoner.

Plasser skinnsiden (baconsiden) opp på en grill og riv den over middels varme i en røyker. (Anbefal temperatur ikke mye lavere enn 250ºF (121°C) for å koke baconet.) Dekk til og røyk til baconet er sprøtt og mørkt, og innvendig temperatur på kyllingen er 180 graderºF (82°C).

Fjern, tel med folie, hvil i 30 minutter og skjær.