Smoked Southwest Flattened Chicken

Røkt sørvest Flatet kylling Oppskrift



Denne oppskriften har en hel kyllingskutt for å ligge flatt på røykeren. På denne måten kan krydder og røyk tilføre hele kyllingen. Bruk premium chili -spisskummenbisquetter for å gi et interessant lag med smak.

Ingredients

1 hel kylling

1 ss chilipulver

2 ts paprika

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts tørket oregano

½ ts spisskummen

½ ts malt svart pepper

½ ts kajennepepper

1 ts salt

1½ ss hvitt sukker

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Chili Spisskummen

Preparation

Bruk en kjøkkensaks og kutt langs hver side av ryggraden til kyllingen.

Fjern ryggraden og kast. Åpne opp kyllingen og skjær i brusk og bein som er mellom brystene. Snu kyllingbrystsiden opp. Trykk ned for å flate ut.

Lag krydderet ved å blande sammen de resterende ingrediensene i en liten bolle. Gni krydderet over hele kyllingen, inkludert det indre hulrommet i fuglen.

Sett opp røykeren din til 275 ° F med Premium Chili Spisskummen bisquettes eller en annen bisquette smak av valg.

Legg kyllingen med skinnsiden opp på en røykrist og fordel den utover slik at den ligger flatt på rist. Røyk kyllingen i ca. 3 timer, eller til den indre temperaturen er 165 °F.

Ta kyllingen ut av røykeovnen og la den hvile i 10 minutter før servering.

Oppskrift av: Steve Cylka