Røkt Sprø kyllinglår Oppskrift
Så det er lørdag ettermiddag, og jeg skal over ukesarbeidene. Og hvorfor ikke kombinere disse oppgavene med noe jeg virkelig elsker å gjøre: kok og spise (OK og drikke). Så i stedet for å dra til KFC har jeg tilberedt min røkt sprø kyllinglåroppskrift.
Ingredients
To pund kyllinglår, som kan være med bein eller uten ben
0,25 pund bacon
To ss chili
To ss hvitløkssalt
En vårløk hakket
En kopp Panko Crumbs
Ett egg
To ss Bradley lønnesirup
Preparation
Bruk lønnetre og kaldrøyk kyllinglårene i en time. I en bolle blander du bacon, chili, vårløk og Panko-smuler i en blender til blandingen er jevn.
Bland det sammenpiskede egget med to ss Bradley Maple Sirup og dypp de kaldrøkte kyllinglårene i blandingen og belegg den med bacon Panko-blandingen.
Etter at ovnstemperaturen når 400 F, stek i ca 30 minutter eller til den er ferdig. Til slutt røyker du dem i ca 1,5 time.