Røkt Sprø kylling Vinger oppskrift
Unn deg de munnvannende smakene fra Bryan Edwards 'røkt kyllingvinger. Disse saftige vingene er sjenerøst belagt med en deilig blanding av Augustos grønne saus, eplecidereddik, Worcestershire -saus, honning og melasse, og deretter perfekt krydret med en pirrende blanding av krydder. Røkt til perfeksjon ved hjelp av en Bradley -røyker og karibisk blanding tre, er disse vingene garantert en hit på din neste samling.
Ingredients
4 ss Augustos grønne saus
1 ts eplecidereddik
1 ts Worcestershiresaus
1 ss honning
1 ss melasse
24 kyllingvinger
2 ts salt
1 hvitløkspulver
2 ts sort pepper
1 ss løkpulver
3 ss sukker
1 ss sellerisalt
1 ss malt persille
Gni ingredienser:
2 ts salt
1 hvitløkspulver
2 ts sort pepper
1 ss løkpulver
3 ss sukker
1 ss sellerisalt
1 ss malt persille
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoke
karibiske blandingsbisquetter
Non-stick matter
Mk4 øyeblikkelig avlest termometer
Bradley sammenleggbart bord
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 90 minutter
Temp: 226ºF eller 107°C de første 60 minuttene
Tre: karibisk blanding
Røyketid: 60 minutter
Preparation
Gniveiledning:
Hell alle ingrediensene i en shakerflaske og rist! Etter et par risting er den klar til bruk.
Veibeskrivelse for kyllingvinger:
Still inn Bradley Smoker til de angitte innstillingene.
Skjær hele kyllingvingene i tre deler; spiss (kast), tromme (trommestikk) og flater (midtdel).
I 2 små separate retter blandes 4 ss. Augustos grønn saus, 1 ts. Eplecidereddik, 1 ts. Worcestershire saus, 1 ts. Honning, 1 ss. Melasse, og bland.
Bruk rub (oppført ovenfor) plasser vingene i en bolle og sleng dem i rub og deretter sausblandingen.
Plasser vingene på nonstick-matten og plasser dem i røykemaskinen. Still inn en timer på 60 minutter.
På tide å sprø vingene på grillen! Slå på grillen og begynn å legge til vingene. Tråkle vingene i den andre bollen med sausblanding slik at de ikke blir tørre.
Ta av grillen og server når den innvendige kyllingvingetemperaturen når 165 graderºF (73.9°C).
Nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards