Smoked Wood Duck with Orange Sesame Marinade Recipe

Røkt Wood Duck med oransje sesam marinadeoppskrift



Så du er hjemme fra en vellykket andjakttur og har fått i oppgave å lage middag til familien. Fire opp Bradley og lag denne velsmakende røkt treanden med oransje sesam marinade og en side av stekt ris!

Ingredients

4 beinfrie andebryst

Orientalsk appelsinsaus

1 boks med Uncle Bens stekt ris

½ Pose med frosne erter

3 egg

Preparation

Skjær hud på 4 benfrie bryster og mariner over natten i kjøleskapet. Bruk orientalsk appelsinsaus etter eget valg. Hvis det injiseres, kan du marinere i én time, med 2-3 oz for injisert kjøtt. Ellers bruker du 5-8 til marinering over natten.

Røyk med Bradley Pacific Blend Bisquttes i en Bradley Smoker i 30-35 minutter eller mindre.

Flytt deretter til en forvarmet stekepanne (middels varme) og brun de marinerte andebrystene som begynner med skinnsiden ned, til kjøttet er fast. Plasser stekepannen i 400ºF ovn i 4-5 minutter, til andekjøttet er middels sjeldent. Server med stekt ris.

Stekt ris

Tilberedte 1 boks med Uncle Bens siderett med stekt ris, i henhold til instruksjonene på esken. Legg til ½ pose frosne erter, en kopp gulrøtter i terninger eller terninger og 3 eggerøre etter smak.

Har du ingen vedand? Denne oppskriften fungerer utmerket med kanin, svinekjøtt, kalkun eller kylling.

Nyt!