Herb Smoked Chicken

Urt røykte Kylling Oppskrift



Basil, oregano, persille, timian og rosmarin gir en spesiell smak til denne urten røkt kylling. Smør hjelper til med å holde kyllingen fuktig mens du røyker. Bedre resultater hvis du bruker våre premiumjeger -blandingsbisquetter.

Ingredients

4 Kyllinglår, utbenet, skinn-på

For saltlake:

3½ L (omtrent 1 gallon) vann

½ kopp kosher salt

½ kopp brunt sukker

For urtesammensatt smør:

¾ kopp smør, ved romtemperatur

Saft og skall av en sitron

¼ kopp friske hakkede urter (vi brukte basilikum, oregano, persille, timian og rosmarin; ha det gøy med det og bland det sammen!)

½ ts salt

½ ts sort pepper

2 fedd hvitløk, finhakket

Bradley Flavour Bisquettes – Premium Hunter's Blend Bisquettes

Preparation

Løs opp ingrediensene til saltlake.

Saltlake kylling over natten.

Fjern kyllingen fra saltlake, skyll og tørk.

Forvarm røyker til 275–300 °F med Premium Hunter's Blend Bisquettes.

Plasser kyllingen på en rist i en langpanne eller aluminiumsbakeform, og legg deretter inn i røykeren.

Bland sammen ingrediensene til urtesmør.

Strø kyllingen med smør med jevne mellomrom.

Røyk i 2-3 timer eller til en indre temperatur på 165 °F er nådd.

Fjern fra røykemaskinen og pensle med resten av smøret.

Oppskrift av: Lena Clayton