Urt røykte Kylling Oppskrift
Basil, oregano, persille, timian og rosmarin gir en spesiell smak til denne urten røkt kylling. Smør hjelper til med å holde kyllingen fuktig mens du røyker. Bedre resultater hvis du bruker våre premiumjeger -blandingsbisquetter.
Ingredients
4 Kyllinglår, utbenet, skinn-på
For saltlake:
3½ L (omtrent 1 gallon) vann
½ kopp kosher salt
½ kopp brunt sukker
For urtesammensatt smør:
¾ kopp smør, ved romtemperatur
Saft og skall av en sitron
¼ kopp friske hakkede urter (vi brukte basilikum, oregano, persille, timian og rosmarin; ha det gøy med det og bland det sammen!)
½ ts salt
½ ts sort pepper
2 fedd hvitløk, finhakket
Bradley Flavour Bisquettes – Premium Hunter's Blend Bisquettes
Preparation
Løs opp ingrediensene til saltlake.
Saltlake kylling over natten.
Fjern kyllingen fra saltlake, skyll og tørk.
Forvarm røyker til 275–300 °F med Premium Hunter's Blend Bisquettes.
Plasser kyllingen på en rist i en langpanne eller aluminiumsbakeform, og legg deretter inn i røykeren.
Bland sammen ingrediensene til urtesmør.
Strø kyllingen med smør med jevne mellomrom.
Røyk i 2-3 timer eller til en indre temperatur på 165 °F er nådd.
Fjern fra røykemaskinen og pensle med resten av smøret.
Oppskrift av: Lena Clayton