Røkt Tyrkia ben Oppskrift
Gjør deg klar til å hengi seg til en finger-slikkende fest med disse munnvannende lønnsglaserte røkt kalkunben. Etter et smakfullt saltlakebad, er disse møre og saftige kalkunbenene krydret med en søt grillgni, ekspert røkt med epleved i Bradley -røykeren, og avsluttet med et saftig lag med grillsaus. Hver bit er en saftig kombinasjon av røykfylte, søte og velsmakende smaker som vil gi deg lyst på mer.
Ingredients
½ ts sort pepper
1 ts salt
2 skjeer paprika
½ hvitløkspulver
1 ts løkpulver
½ kopp lønnesirup
4 stykker stor is
1 kopp søt grillsaus
4 kalkunbein
Preparation
Lag en saltlake av salt, sort, pepper, paprika, hvitløkspulver, løkpulver, lønnesirup, og la det virke i 20 minutter (pass på at alt er oppløst).
Kast saltlaken i en bolle, kast litt is, få det godt og kaldt. Legg deretter kalkunbeina rett i saltlaken. Sørg for at de alle er helt nedsenket.
Sett kalkunbein og saltlake i kjøleskapet i minst tre til fire timer, men gjerne over natten.
Ta nå kalkunbeina ut av saltlaken og krydre kalkunbeina med litt søt grillriv.
Sett Bradley-røykeren til 320ºF (160°C) ved å bruke epleved til å røyke den.
Når kalkunbeina når 165ºF (74°C) innvendig, ta dem ut og baser dem i litt grillsaus.
Legg dem tilbake i Bradleyen i ytterligere ti minutter, la sausen bli fin og festet til kjøttet.
Oppskrift av: Matlaging Med Ild