Orientalsk nudelsuppe med varm Røkt and Bryst
Litt går langt. Bare ett røkt andebryst er tilstrekkelig til å lage denne oppsiktsvekkende orientalske nudelsuppen for 4.
Ingredients
Kur:
2 andebryst
30 g havsalt
30 g bløtt brunt sukker
(Personer 4)
12 tørkede shitakesopper
1 rød finger chili
2 fedd hvitløk
2,5 cm fersk ingefærrot
en halv liten savoykål
6 vårløk
1 ss sesamolje
1 ts salt
2 ss lett soyasaus
1 ss Mirin
1 stjerneanis
1 pakke ferske fine eggnudler
Preparation
Varmrøykende andebryst er en lek med Bradley Smoker.
Brystene kommer vanligvis i par, så røyk minst ett par og ha mye igjen for tynne skiver og spising kald.
Til 2 andebryst du trenger en kur for 30 g havsalt blandet med 30 g bløtt brunt sukker - gni kjøttsiden spesielt og lett over skinnet, pakk deretter inn i matfilm og la stå i en time.
Pakk ut og skyll godt og tørk deretter helt med kjøkkenpapir.
Forvarm Bradley-skapet til 100 °C /225 °F og legg til kirsebærtrebisketter i stabelen.
Plasser de tørre brystene på en Bradley-rist og ha et dryppbrett under det i skapet.
Varm røyk i 2 timer, fjern deretter, pakk inn i folie og la stå mens du lager suppen.
Forbered først grønnsakene dine.
Sjenerøst dekke 12 tørkede shitakesopper i kokende vann og la stå i en time; finskjære 1 rød finger chili; skrell og skjær i fine skiver 2 fedd hvitløk; skrell og riv 2,5 cm fersk ingefærrot; skive en halv liten savoykål i 1 cm strimler (kast kjernen av kålen); vask og trim 6 vårløk og skjær diagonalt inn i 1 cm biter.
Når shitaken er gjennomvåt, fjern dem og skjær i skiver.
Reserver væsken.
Ved å bruke kokende vann lager shitakekraften og en kyllingbuljong av god kvalitet 1 liter kraft.
Legg nå til 1 ss sesamolje til en stor wok og stek chili, ingefær og hvitløk i 1 minutt.
Hell i kraften sammen med 1 ts salt; 2 ss lett soyasaus; 1 ss Mirin eller risvin; og 1 stjerneanis.
La dette småkoke og tilsett oppskåret kål og shitake-sopp, kok i ytterligere 3 minutter. 1 pakke ferske fine eggnudler og a røkt andebryst i tynne skiver.
Ta av varmen etter 2 minutter og dryss over skivet vårløk.
Fordel mellom 4 dype, varme boller og server umiddelbart.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now