Plum Glazed Smoked Duck Breasts Recipe

Plum glasert røkt Duck bryster OppskriftImponer din familie og venner med denne plummen glaserte røkt andebryst oppskriften. Du kunne ikke få et bedre smaker duck bryst på de beste restaurantene i verden. Den asiatiske inspirerte plommesausen gir den stekte anda en flott crusty overflate og tilfører en søt smak. Baste anda i løpet av den siste timen med røyking, eller de siste 30 minuttene med grilling. Husk at det beste å gjøre er å bremse det.

De fleste liker andmedium sjeldne, men hvis du foretrekker det godt utført, ta dem ut når den indre temperaturen når 170 grader. Jeg lot den indre temperaturen komme til 170 grader, og det var den saftigste anda jeg noen gang har spist.

Ingredients

For saltlaken:

En liter eplejuice eller cider

¼ Kopp kosher salt, eller 3 ss hermetikksalt

1 laurbærblad - knust

1 fedd hvitløk - knust

½ Ts pepperkorn - sprukket

For glasuren:

½ Kopp plommegele

4 hansker hvitløk

1 ss fersk ingefær

1 ss soyasaus

1 ss ferskkvernet sort pepper

Preparation

Fjern bein og skinn fra andebrysthalvdelene. Skyll godt.

Bland saltlakeingrediensene, pass på at saltet er helt oppløst. Dette vil være nok saltlake for opptil 1 og ½ kilo andebrysthalvdeler. Bløtlegg anda i saltlaken i minst to timer, og over natten hvis mulig (maks 12 timer).

Etter saltlegging skyller du anda raskt og tørk deretter med tørkepapir. Hvis du vil, kan du dekke hver brysthalvdel med smeltet baconfett. Jeg velger å ikke gjøre dette, men det ville vært ekstra velsmakende hvis du gjorde det.

Plasser andebrystene i din Bradley ved 225ºF i omtrent to timer, avhengig av størrelsen på brystseksjonene. Jeg brukte en blanding av Alder og Pecan bisquettes.