Røkt Baconpakket fylt kylling Bryst
Du kan bruke favorittingrediensene dine til å stappe kyllingbryst. For denne oppskriften har vi valgt kremost, mozzarella og soltørkede tomater. På toppen av det, pakk kyllingbryst med bacon og røyk dem ved å bruke hickory, maple eller eikebisquetter. De vil vise seg saftige og saftige.
Ingredients
4 Benfrie, skinnfrie kyllingbryst
8 baconskiver
1 kopp kremost, myknet
1 kopp revet mozzarellaost
4 soltørkede tomater, rehydrert og finhakket
1 ts salt
½ kvernet sort pepper
½ ts oregano
Bradley Flavor Bisquettes – Eik, Maple eller Hickory
Preparation
Hold kniven horisontalt, stikk den inn i den tykke enden av hvert kyllingbryst og kutt for å lage en dyp lomme. Vær forsiktig så du ikke stikker gjennom den andre enden.
Rør kremosten med mozzarellaost, hakkede soltørkede tomater, salt, pepper og oregano.
Hell osten og soltørkede tomatblandingen jevnt inn i lommene på hvert kyllingbryst.
Pakk hvert fylt kyllingbryst med 2 skiver bacon. Plasser på røykstativet.
Sett røykeren til 250°F ved å bruke Bradley Flavour Bisquettes (eik, lønn eller hickory fungerer utmerket).
Røyk kyllingen til den når en indre temperatur på 165 °F.