Røkt BBQ trakk kylling
Vi har flere oppskrifter om hvordan du lager røkt svinekjøtt. Denne oppskriften er hvordan du lager røkt BBQ trukket kylling! Tilsett deretter din favoritt BBQ -saus, og der har du den. Prøv det og gi oss beskjed!
Ingredients
1 hel kylling
For ruben:
1 ss salt
1 ts sort pepper
2 ts paprika
2 ts hvitløkspulver
1 ts cayennepeper
2 kopper av din favoritt BBQ saus (jeg brukte Bull's Eye)
Preparation
Halver kyllingen og fjern ryggbeinet
Bland sammen ingrediensene til gni
Gni kyllingen med spice rub og avkjøl over natten
Røyk kyllinghalvdelene ved 225 °F med eplebisquettes til en indre temperatur på 160 °F er nådd (ca. 1 ½ – 2 timer)
Fjern fra røyker og la avkjøles
Bruk to gafler (eller rene hender gjør det!) Trekk kjøttet i tynne tråder
Varm BBQ-saus etter eget valg i en middels stor kjele
Legg pulled chicken i gryten og stek til kyllingen er oppvarmet
Server og nyt!