Røkt Buffalo Dip Grillet ostesmørbrød oppskrift
Mangler Disney Worlds berømte Buffalo Grilled Cheese Sandwich? Vel, pisk litt Disney -magi fra ditt eget kjøkken og nyt den slemme godheten med et lite snev av hethet med denne oppskriften!
Ingredients
3 Kyllingbryst
½ kopp Buffalo Wing Sauce
½ kopp Ranch
8 gram kremost
1 kopp strimlet cheddarost
1 kopp revet ost
2 brødskiver
Salt
Pepper
Hvitløkspulver
Smør
Valgfri:
Epletrebisketter
Preparation
Krydre kyllingbrystene med salt, pepper, hvitløkspulver og paprika.
Legg kyllingbrystene i røykemaskinen din og røyk den ved 300 °F eller 150 °C. Fjern kyllingbrystene når de når en indre temperatur på 165 °F eller rundt 75 °C. Valgfri: Bruk epletrebisquetter for en ekstra røyksmak.
La dem hvile i 5 minutter før du river kyllingen.
Plasser romtemperatur kremost i en støpejernsgryte, legg deretter kyllingen og topp med ranch, buffalo wing saus og revet cheddarost.
Plasser pannen på røykemaskinen og røyk den ved 320°F eller 160°C i 20 minutter.
Etter 20 minutter legger du kyllingen i bøffel- og ostedipen mellom 2 brødskiver og revet ost.
Smør opp en panne og grill begge sider av smørbrødet i ca 4 minutter hver.
Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire