Røkt Chipotle Lime Fajitas med pico de gallo oppskrift
Den perfekte kombinasjonen av saftige grillede kyllingbryst, fersk hjemmelaget Pico de Gallo og varme tortillaer. Resultatet? En deilig og tilfredsstillende middag. Og du kan ha det for en brøkdel av hva det vil koste på en restaurant.
Ingredients
For Chipotle Lime Fajitas:
4 beinfrie kyllingbryst uten skinn
2 ss chipotlepulver
1 ss sukker
1 ts salt
1 ts malt spisskummen
½ Ts malt kanel
2 lime
Myke tortillaskjell
Pico de gallo (oppskrift nedenfor)
Andre fajita-pålegg (ost, rømme, guacamole)
For Pico de Gallo:
2-3 mellomstore tomater - i terninger
½ søt løk - finhakket
1 Jalapeno pepper - finhakket (valgfritt)
3 ss frisk koriander - finhakket
Saft av 1 lime
Preparation
For Chipotle Lime Fajitas:
Bland sammen chipotlepulver, sukker, salt, spisskummen, kanel for å få krydderet til å gni. Gni krydderblandingen over hele kyllingbrystene.
Sett grillen på middels høy varme.
Legg kyllingbrystene på grillen og stek i 4-5 minutter på hver side, til innvendig temperatur i kjøttet når 165 grader.ºF.
Fjern kjøttet fra grillen og press limesaft på kyllingen.
Skjær kyllingbrystene i skiver og sett sammen fajitas. Server umiddelbart.
For Pico de Gallo:
Bland alle ingrediensene sammen.
Server på taco, fajitas eller scoop med tortillachips.