Røkt Full kylling Rykkete oppskrift
For denne røkt beruset kylling rykkete, brukte jeg 5 kilo benfri/hudløst kyllingbryst. Oppskriften er for 1 pund, men du kan doble beløpene. Tørr ved 60-70 ° C fra 12 timer til en hel dag, til det er ferdig. Det du ikke vil se er lette flekker i kyllingen. Dette betyr at det ikke er gjort. Du leter etter en jevn mørk farge gjennom hele. Du kan kutte de bredere delene i strimler. Forsøk å få dem til en tykkelse på 1/4 ″ eller bare litt mer. Hvis du bruker en reveo, hold tumble tid til 10 minutter, ellers vil du ha pemmikansk kylling rykk. Du kan legge reve -trommelen i kjøleskapet og riste noen få timer.
Chicken Jerky vil se, føle og smake annerledes enn storfekjøtt, vilt eller svinekjøtt. Det blir ganske sprøtt.
Ingredients
1 Lb kylling (eller noe helt muskelkjøtt)
¼ kopp øl (ditt valg)
¼ kopp teriyaki
¼ kopp tequila (valgfritt)
¼ kopp soya
½ kopp vin (valgfritt)
1 ss røyksmak (hvis du bruker en dehydrator)
Salt og pepper etter din smak
Varm saus ⅛
ts kur #1 (hvis du lager 5 lbs, bruk 1 nivå ts)
1 T aksent (opt.)
Preparation
Trim kyllingen for alle membraner, sener og fett.
Kutt dine jerky strimler og la kjøttet trekke i marinaden i 8 timer eller over natten i en plastbeholder dekket i kjøleskapet.
Jeg skal til Reveo min i 10 minutter.
Fjern kjøttet og legg det på skjermede stativer og la dryppetørke litt, og gå rett til dehydratoren.
Tørk ved 140-150ºF (60-70ºC) alt fra 12 timer til en hel dag, til den er ferdig. Det du ikke vil se er lyse flekker i kyllingen. Dette betyr at det ikke er gjort. Du ser etter en jevn mørk farge hele veien.