Smoked Duck Jerky Recipe

Røkt Duck Jerky Oppskrift



Denne røkt andet rykkete oppskriften og er veldig enkel og allsidig. Du kan bruke hudløse andebryst eller gåsebryst i stedet. La kjøttet marinere i minst 24 og opptil 48 timer - jo lenger det er i blandingen, jo saltere blir kjøttet. Under marineringsprosessen, masser kjøttet rundt i posen for å holde alle bitene i kontakt med marinaden. Husk at med dust kok du ikke kjøttet, du tørker det og ikke glemmer å rotere/snu hver time, på 150f (65,5C).

Ingredients

3 pund hudløs, avfettet ande- eller gåsebryst

2 kopper vann

2 ss kosher salt

½ ts kur 1

¼ kopp Worcestershire saus

1 ts hvitløkspulver

1 ts tørket timian

1 ts cayennepeper

1 ts porcini pulver

3 ss brunt sukker

Preparation

Skjær andebrystene i omtrent ¼ tommers strimler.

Bland de resterende ingrediensene godt i en stor bolle. Legg kjøttet i marinaden og masser det rundt for å dekke jevnt.

Hell alt i en lukkbar plastpose eller beholder og sett det i kjøleskapet.

La dette marinere i minst 24 og opptil 48 timer - jo lenger det er i blandingen, jo saltere blir kjøttet. Masser kjøttet rundt i posen under marineringsprosessen for å holde alle bitene i kontakt med marinaden.

Ta anda ut av posen og tørk med tørkepapir.

Følg enten instruksjonene for dehydratoren for å lage rykende (jeg dehydrerer min etter 2-timers røyken) eller legg strimlene på et røykstativ og røyk i 2 timer ved 150F (65,5ºC). Deretter er det bare å varme opp til 160ºF (71,1ºC) til duck jerky bøyer seg.