Smoked Fiesta Chicken Jalapeño Poppers

Røkt Fiesta kylling Jalapeño Poppers



Unn deg selv med disse hjemmelagde sprø røkt kylling jalapeno poppers. Med en fylling av kremost, røkt kylling og ost, alt pakket inn i bacon for bedre smak. Ingen måte kan du gå galt på.

Ingredients

10 Jalapeño paprika

⅔ kopp kremost

⅔ Kopp revet cheddarost

¼ kopp salsa

½ kopp kokt kyllingbryst, kuttet i små biter

10 skiver bacon, delt i to

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Maple eller Pecan

Preparation

Lag ostefyllet ved å blande kremost, cheddarost og salsa.

Skjær jalapeñopepper i to på langs og rens ut innsiden, fjern membran og frø.

Fyll paprikaene med osteblandingen og topp med oppskåret kylling. Pakk en halv skive bacon rundt jalapeñopepperen. Legg dem på et Bradley Smoker-stativ.

Sett røykeovnen til 250°F med valgfrie trebisquetter (pekann, lønn eller hickory fungerer utmerket).

Røyk poppers i 2-3 timer, eller til baconet er stivnet og begynner å bli sprøtt.

Oppskrift av: Steve Cylka