Smoked jerk chicken recipe

Røkt fylt Rykk kylling Brystoppskrift



Rett og slett deilig! Dette er et fantastisk røkt kyllingbryst med en smak av rom. Retten som vil være best hvis de er tilberedt på forhånd for best smak, men det er ikke nødvendig. Enda bedre hvis de er marinert over natten.

Ingredients

1 ts allehånde

½ ts muskatnøtt

½ ts kanel

½ ts hvitløkspulver

½ ts malt ingefær

½ ts malt svart pepper

½ ts kajennepepper

1 ts salt

4 benfrie kyllingbryst uten skinn

1 kopp kremost, myknet

1 kopp revet mozzarellaost

½ kopp aprikossyltetøy, delt

1 skotsk panserpepper, med frø

2 ss rom

Bradley Flavor Bisquettes – Eik eller Whisky Eik

Preparation

Gni dukkkrydderet ved å blande sammen allehånde, muskat, kanel, hvitløkspulver, ingefær, sort pepper, cayennepepper og salt i en liten bolle. Sette til side.

Hold kniven horisontalt, stikk den inn i den tykke enden av hvert kyllingbryst og kutt for å lage en dyp lomme. Vær forsiktig så du ikke stikker gjennom den andre enden.

I en bolle blander du sammen kremost, mozzarellaost og ¼ kopp aprikossyltetøy til det er godt blandet.

Hell osteblandingen jevnt inn i lommene på hvert kyllingbryst.

Dryss rykkrydderet over de fylte kyllingbrystene og gni krydderet forsiktig inn i kjøttet.

Lag glasuren ved å blande den resterende ¼ koppen aprikossyltetøy, skotsk panserpepper og rom til den er jevn. Sette til side.

Sett røykeovnen til 250ºF med valgfrie trebisquetter (lønn eller hickory fungerer også bra).

Plasser kyllingbrystene på røykstativet og sett stativet i Bradley smoker. Røyk kyllingen til den når en indre temperatur på 165ºF, ca. 3 timer.

Midtveis i røykeøkten, pensle litt av glasuren på kyllingen. Pensle dem igjen når kyllingen kommer ut av røyken.