Stuffed Chicken Breast with Chimichurri Sauce

Røkt fylt Kyllingbryst med chimichurri saus oppskrift



Røkt kylling får bare litt smak med denne friske grønne sausen fra Argentina.

Ingredients

4 beinfrie kyllingbryst uten skinn

2 kopper fersk koriander

1 Jalapenopepper, kjernet ut og frø

1 fedd hvitløk

1 ts røde chiliflak

1 lime, juicet

2 ss tørket oregano, delt

4 ss olivenolje, delt

1½ ts salt, delt

½ ts malt svart pepper

3 fedd hvitløk, finhakket

1 kopp kremost, myknet

Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Maple eller Oak

Preparation

Lag chimichurrisausen ved å tilsette fersk koriander, jalapenopepper, 1 hvitløksfedd, chiliflak, limejuice, 1 ts tørket oregano, 3 ss olivenolje og 1/2 ts salt i en foodprosessor. Trykk på pulsknappen og slipp. Fortsett å gjøre dette for å finhakke koriander. Sausen minner om finhakkede urter.

Ha kremosten i en bolle og tilsett 2 ss chimichurrisaus. Sett til side den resterende chimichurrisausen til senere. Bruk en gaffel til å mose kremosten og chimichurrisausen til den er godt blandet.

Hold kniven horisontalt, stikk den inn i den tykke enden av hvert kyllingbryst og kutt for å lage en dyp lomme. Vær forsiktig så du ikke stikker gjennom den andre enden.

Hell kremostblandingen jevnt inn i lommene på hvert kyllingbryst.

Bland sammen de resterende 1 ss oregano, 1 ss olivenolje, 1 ts salt, 1/2 ts sort pepper og finhakket hvitløk i en liten bolle. Gni over hele kyllingbrystene. Legg kyllingen på en røykrist.

Sett røykeovnen til 250°F med eple-, lønn- eller eikebisquetter.

Røyk kyllingen til den når en indre temperatur på 165 °F.

Legg kyllingbrystene på en tallerken og ha den resterende chimichurrisausen på toppen.

Av Steve Cylka