Røkt glasert Kylling rykk Oppskrift
Det viktigste: Denne røkt glaserte kylling -rykkete oppskriften inneholder ikke en kur, ikke glem å bruke riktig mengde kur mot kjøtt.
Ingredients
6 (2 til 3 unser hver) benfrie, skinnfrie kyllingbryst
Marinade:
¼ Kopp lilla druesirup
2 ss ris eller hvit eddik
2 ss tamari eller soyasaus av god kvalitet
2 ss hvitvin Worcestershire saus
¼ Kopp hakkede rips
2 ts løkpulver
2 ts knust rød pepper
4 (1 gram) pakker kunstig søtningsmiddel
1 ts hvitløkspulver
Preparation
Lilla druesirup:
Plasser 1 (12 unse) boks med lilla druejuicekonsentrat i en 10 tommers nonstick-gryte over høy varme. Kok opp og kok i 5 minutter.
Reduser varmen til middels og fortsett å koke til saften er redusert til 1 kopp, ca. 10 minutter til. På grunn av konsistensen til druejuicekonsentratet, kan sporadiske lett festing forekomme, så bruk en tresleiv til å sjekke og rydde bunnen av pannen to eller tre ganger under reduksjonen. La avkjøles, legg i en dekket beholder og avkjøl.
Chicken Jerky:
Kombiner alle marinadeingrediensene i en liten bolle og bland godt for å danne en pasta. Legg kyllingbrystene på et hardt underlag, dekk med vokset bakepapir og bank forsiktig brystene til de er ca. ¼ tomme tykk. Jo tynnere kjøttet er, jo lettere blir det å spise senere.
Fjern papiret fra kyllingbrystene, del marinaden jevnt mellom dem, og gni forsiktig på begge sider. Avkjøl natten over i en dekket beholder.
Tøm overflødig væske fra kyllingbrystene og legg dem jevnt rundt dehydratorbrettene. Sett i maskin og dehydrer til kyllingen er
kokt og har tørket ut, ca 20 til 22 timer. I løpet av denne tiden, snu brikkene 3 eller 4 ganger.