Smoked Glazed Chicken Jerky Recipe

Røkt glasert Kylling rykk OppskriftDet viktigste: Denne røkt glaserte kylling -rykkete oppskriften inneholder ikke en kur, ikke glem å bruke riktig mengde kur mot kjøtt.

Ingredients

6 (2 til 3 unser hver) benfrie, skinnfrie kyllingbryst

Marinade:

¼ Kopp lilla druesirup

2 ss ris eller hvit eddik

2 ss tamari eller soyasaus av god kvalitet

2 ss hvitvin Worcestershire saus

¼ Kopp hakkede rips

2 ts løkpulver

2 ts knust rød pepper

4 (1 gram) pakker kunstig søtningsmiddel

1 ts hvitløkspulver

Preparation

Lilla druesirup:

Plasser 1 (12 unse) boks med lilla druejuicekonsentrat i en 10 tommers nonstick-gryte over høy varme. Kok opp og kok i 5 minutter.

Reduser varmen til middels og fortsett å koke til saften er redusert til 1 kopp, ca. 10 minutter til. På grunn av konsistensen til druejuicekonsentratet, kan sporadiske lett festing forekomme, så bruk en tresleiv til å sjekke og rydde bunnen av pannen to eller tre ganger under reduksjonen. La avkjøles, legg i en dekket beholder og avkjøl.

Chicken Jerky:

Kombiner alle marinadeingrediensene i en liten bolle og bland godt for å danne en pasta. Legg kyllingbrystene på et hardt underlag, dekk med vokset bakepapir og bank forsiktig brystene til de er ca. ¼ tomme tykk. Jo tynnere kjøttet er, jo lettere blir det å spise senere.

Fjern papiret fra kyllingbrystene, del marinaden jevnt mellom dem, og gni forsiktig på begge sider. Avkjøl natten over i en dekket beholder.

Tøm overflødig væske fra kyllingbrystene og legg dem jevnt rundt dehydratorbrettene. Sett i maskin og dehydrer til kyllingen er
kokt og har tørket ut, ca 20 til 22 timer. I løpet av denne tiden, snu brikkene 3 eller 4 ganger.