Røkt Høy rull Oppskrift
Min kone sier noen ganger at mitt "for mye" gen blusser opp. Noen ganger har hun rett. Mindre er mer. Men noen ganger, sjeldne tilfeller, er "for mye" aldri nok. Og baby, dette er det. Denne utstoppede kyllingen har omtrent alt og alt man kunne forestille seg. Denne kyllingen har den perfekte blandingen av søt honning grill, kremost og de tangy smakene av paprika og spinat. Jada, denne oppskriften virker som mye; og det er. Men på best mulig måte. Hvis du leter etter altfor mye, gi dette en virvel.
Ingredients
1 Lg utbenet kyllingbryst
½ blokkkremost
4 mini søt paprika
1 kopp spinatblader
3 stk mozzarella pakket inn i prosciutto
Peach jalapeno ribbeglasur (Kos'Mos BBQ)
Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)
2 ss smør
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 120 minutter
Temp: 226ºF (107.8°C)
Ved: Øl
Røyketid: 120 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Hakk paprikaen, og spinatbladene i små biter (små nok til å stappe kyllingbrystet med).
Skjær ostekremen i lange strimler og sett til side.
Skjær forsiktig inn i kyllingbrystet og lag en lomme der fyllingen skal finne sted.
Fyll kyllingen med paprika, spinatblader, kremost, mozzarella-innpakket prosciutto, og dekk til med krydder.
Sett i Bradley Smoker i 2 timer eller til den indre temperaturen når 165 graderºF (73.9°C). Ta ut av røykeren og legg kyllingen i en jerngryte. Helle ⅓ kopp Jalapeno Peach Glasur på kjøttet og tilsett 2 ss smør i pannen for smak. Sett tilbake i røykeovnen i ytterligere 5 minutter.
Skjær opp og nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa