Smoked High Roller Recipe

Røkt Høy rull Oppskrift



Min kone sier noen ganger at mitt "for mye" gen blusser opp. Noen ganger har hun rett. Mindre er mer. Men noen ganger, sjeldne tilfeller, er "for mye" aldri nok. Og baby, dette er det. Denne utstoppede kyllingen har omtrent alt og alt man kunne forestille seg. Denne kyllingen har den perfekte blandingen av søt honning grill, kremost og de tangy smakene av paprika og spinat. Jada, denne oppskriften virker som mye; og det er. Men på best mulig måte. Hvis du leter etter altfor mye, gi dette en virvel.

Ingredients

1 Lg utbenet kyllingbryst

½ blokkkremost

4 mini søt paprika

1 kopp spinatblader

3 stk mozzarella pakket inn i prosciutto

Peach jalapeno ribbeglasur (Kos'Mos BBQ)

Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)

2 ss smør

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker sammenleggbart bord

Bradley smoker non-stick silikonmatter

Bradley Smoker verktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Innstilling:

Koketid: 120 minutter

Temp: 226ºF (107.8°C)

Ved: Øl

Røyketid: 120 minutter

Preparation

Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

Hakk paprikaen, og spinatbladene i små biter (små nok til å stappe kyllingbrystet med).

Skjær ostekremen i lange strimler og sett til side.

Skjær forsiktig inn i kyllingbrystet og lag en lomme der fyllingen skal finne sted.

Fyll kyllingen med paprika, spinatblader, kremost, mozzarella-innpakket prosciutto, og dekk til med krydder.

Sett i Bradley Smoker i 2 timer eller til den indre temperaturen når 165 graderºF (73.9°C). Ta ut av røykeren og legg kyllingen i en jerngryte. Helle  kopp Jalapeno Peach Glasur på kjøttet og tilsett 2 ss smør i pannen for smak. Sett tilbake i røykeovnen i ytterligere 5 minutter.

Skjær opp og nyt!

Oppskrift av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa