Røkt honning soya Kylling nibbles Oppskrift
Forbered deg på å unne deg smakfulle og ømme kyllingvinger med en herlig røykfylt vri. Disse vingene er belagt i en pirrende gni med kinesisk 5 krydder, hvitløk og svart pepper, og deretter røkt til perfeksjon i Bradley -røykeren for en munnvannende opplevelse. Server dem sammen med en fersk salat og ris til et komplett og tilfredsstillende måltid.
Ingredients
2 dusin kyllingvinger
Matolje
125 ml (½ c) varm saus
3 ss honning-soyasaus
15 Ml (1 ss) knust rød pepper
3 ml (½ ts) kajennepepper
3 ml (½ ts) grovkvernet pepper
Gni:
1 ss salt
30 Ml (2 ss) kinesisk 5 krydder (like deler fennikel, kanel, ingefær, stjerneanis og anispepper)
15 ml (1 ss) hvitløkssalt
10 ml (2 ts) malt svart pepper
5 ml (1 ts) hvitløkspulver
Preparation
Minst dagen før, bland sammen gnideingredienser og masser inn til småbiter.
Legg i plastfolie/pose og avkjøl natten over.
Fjern nibbles fra kjøleskapet og la stå i 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).
Plasser vinger på oljede røykstativ og bruk Aldersmak bisquettes røyk i 20 minutter og stek i ca 2-3 timer.
Å servere:
Fjern småbiter fra røykemaskinen når den er kokt, og server med frisk salat og ris.