Honey Soy Chicken Nibbles Recipe

Røkt honning soya Kylling nibbles Oppskrift



Forbered deg på å unne deg smakfulle og ømme kyllingvinger med en herlig røykfylt vri. Disse vingene er belagt i en pirrende gni med kinesisk 5 krydder, hvitløk og svart pepper, og deretter røkt til perfeksjon i Bradley -røykeren for en munnvannende opplevelse. Server dem sammen med en fersk salat og ris til et komplett og tilfredsstillende måltid.

Ingredients

2 dusin kyllingvinger

Matolje

125 ml (½ c) varm saus

3 ss honning-soyasaus

15 Ml (1 ss) knust rød pepper

3 ml (½ ts) kajennepepper

3 ml (½ ts) grovkvernet pepper

Gni:

1 ss salt

30 Ml (2 ss) kinesisk 5 krydder (like deler fennikel, kanel, ingefær, stjerneanis og anispepper)

15 ml (1 ss) hvitløkssalt

10 ml (2 ts) malt svart pepper

5 ml (1 ts) hvitløkspulver

Preparation

Minst dagen før, bland sammen gnideingredienser og masser inn til småbiter.

Legg i plastfolie/pose og avkjøl natten over.

Fjern nibbles fra kjøleskapet og la stå i 30 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).

Plasser vinger på oljede røykstativ og bruk Aldersmak bisquettes røyk i 20 minutter og stek i ca 2-3 timer.

Å servere:

Fjern småbiter fra røykemaskinen når den er kokt, og server med frisk salat og ris.