smoked jerk chicken recipe

Røkt Rykk kylling



Belagt i krydder og sakte røkt, kylling rykk er full av smak med et snev av timian, muskat og kanel. Du kan velge å ha det varmt eller mildt, avhengig av din personlige smak.

Ingredients

Kyllingbryst

Jerk Marinade:

½ løk, hakket

2 fedd hvitløk, skrelt

2 ts friske timianblader eller 1 ts tørket timian

2 ts salt

1 ss brunt sukker

2 ts jamaicansk allehånde

½ ts muskatnøtt

½ ts kanel

2 valgfrie chilipepper, finmalt (jeg brukte Scotch bonnet)

½ ts pepper

2 ss limejuice

3 ss vegetabilsk olje

½ ss eplecidereddik

Preparation

Kombiner alle ingrediensene til marinaden i en foodprosessor og kjør til en jevn masse

Reserver noen spiseskjeer marinade og hell resten over kyllingbryst og mariner over natten (eller i det minste i 4 timer)

Forvarm røyker til 250 ° F med hickory bisquettes

Legg kyllingen i røykemaskinen og pensle marinaden over kyllingen etter en time

Røyk kyllingbryst til de når en indre temperatur på 165 °F

Fjern fra røykemaskinen og pensle med eventuell gjenværende marinade