Røkt Rykk kylling
Belagt i krydder og sakte røkt, kylling rykk er full av smak med et snev av timian, muskat og kanel. Du kan velge å ha det varmt eller mildt, avhengig av din personlige smak.
Ingredients
Kyllingbryst
Jerk Marinade:
½ løk, hakket
2 fedd hvitløk, skrelt
2 ts friske timianblader eller 1 ts tørket timian
2 ts salt
1 ss brunt sukker
2 ts jamaicansk allehånde
½ ts muskatnøtt
½ ts kanel
2 valgfrie chilipepper, finmalt (jeg brukte Scotch bonnet)
½ ts pepper
2 ss limejuice
3 ss vegetabilsk olje
½ ss eplecidereddik
Preparation
Kombiner alle ingrediensene til marinaden i en foodprosessor og kjør til en jevn masse
Reserver noen spiseskjeer marinade og hell resten over kyllingbryst og mariner over natten (eller i det minste i 4 timer)
Forvarm røyker til 250 ° F med hickory bisquettes
Legg kyllingen i røykemaskinen og pensle marinaden over kyllingen etter en time
Røyk kyllingbryst til de når en indre temperatur på 165 °F
Fjern fra røykemaskinen og pensle med eventuell gjenværende marinade