Smoked Jerk Chicken Caesar Wrap

Røkt rykk Kylling Caesar Pakk oppskrift



Denne røkt rykkete kylling Caesar Wrap -oppskriften er perfekt for snacks, piknik eller en matpakke lunsj. Sett dem sammen ved å plassere litt skiver kylling og et par skjeer salat i hver innpakning. Rull og server!

Ingredients

4 grønne løk - inkludert grønn del

2 fedd hvitløk

½ tomme stykke ingefær - skrelt

1 Scotch bonnet paprika - med frø

1½ ss olje

1 ss soyasaus

Saft av 1 lime

1 ss brunt sukker

1 ts malt svart pepper

1 ts allehånde

½ ts kanel

¼ ts muskatnøtt

½ ts salt

3 Benfri, skinnfri kyllingbryst

6 kopper hakket romansalat

1-2 tomater, kuttet i små biter

½ søt løk - i tynne skiver

⅔ Kopp Caesar salatdressing

4-6 Wraps

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Bland sammen de første 13 ingrediensene til en jevn blanding for å lage en jerk marinadeblanding.

Fordel jerkmarinadeblandingen over hele kyllingbrystene, og legg dem på røykeristen.

Sett røykeren til 250°F ved å bruke Premium Caribbean Blend Bisquettes.

Røyk kyllingbrystene til de når en indre temperatur på 165 °F (dette kan ta rundt 2½ – 3 timer).

La kyllingbrystene hvile i 10 minutter. Skjær dem i ¾ tommers skiver.

Lag salaten ved å blande salat, tomater og løk i skiver med salatdressingen.

Sett sammen wraps ved å legge noen skiver kylling og et par skjeer salat i hver wrap. Rull og server!

Oppskrift av: Steve Cylka