Røkt rykk Kylling Caesar Pakk oppskrift
Denne røkt rykkete kylling Caesar Wrap -oppskriften er perfekt for snacks, piknik eller en matpakke lunsj. Sett dem sammen ved å plassere litt skiver kylling og et par skjeer salat i hver innpakning. Rull og server!
Ingredients
4 grønne løk - inkludert grønn del
2 fedd hvitløk
½ tomme stykke ingefær - skrelt
1 Scotch bonnet paprika - med frø
1½ ss olje
1 ss soyasaus
Saft av 1 lime
1 ss brunt sukker
1 ts malt svart pepper
1 ts allehånde
½ ts kanel
¼ ts muskatnøtt
½ ts salt
3 Benfri, skinnfri kyllingbryst
6 kopper hakket romansalat
1-2 tomater, kuttet i små biter
½ søt løk - i tynne skiver
⅔ Kopp Caesar salatdressing
4-6 Wraps
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend
Preparation
Bland sammen de første 13 ingrediensene til en jevn blanding for å lage en jerk marinadeblanding.
Fordel jerkmarinadeblandingen over hele kyllingbrystene, og legg dem på røykeristen.
Sett røykeren til 250°F ved å bruke Premium Caribbean Blend Bisquettes.
Røyk kyllingbrystene til de når en indre temperatur på 165 °F (dette kan ta rundt 2½ – 3 timer).
La kyllingbrystene hvile i 10 minutter. Skjær dem i ¾ tommers skiver.
Lag salaten ved å blande salat, tomater og løk i skiver med salatdressingen.
Sett sammen wraps ved å legge noen skiver kylling og et par skjeer salat i hver wrap. Rull og server!
Oppskrift av: Steve Cylka