Røkt Jerk kalkunben Oppskrift
Tyrkia ben trommestikker gjør en god erstatning for kyllinglår. Denne røkt røkt jerk kalkunbenoppskriften er en god kilde til protein, og er også deilig. Premium Caribbean Blend Bisquettes gir dem en unik smak.
Ingredients
4 trommestikker av kalkunben
4 grønne løk, inkludert den grønne delen
2 fedd hvitløk
½ tomme stykke ingefær - skrelt
1 Scotch bonnet pepper - med frø
1½ ss olje
1 ss soyasaus
Saft av 1 lime
1 ss brunt sukker
1 ts malt svart pepper
1 ts allehånde
½ ts kanel
¼ ts muskatnøtt
½ ts salt
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend
Preparation
Bland alle ingrediensene og krydderne sammen for å lage marinadeblandingen.
Fordel jerk-marinadeblandingen over hele kalkunbeina, og legg dem på røykeristen.
Sett røykeren til 275°F med Bradley Premium Caribbean Blend Bisquettes, eller andre valgfrie Bisquette-smaker.
Plasser kalkunbena i røykemaskinen og kok til den indre temperaturen når 180 °F, ca. 3 timer.
Oppskrift av: Steve Cylka