Smoked Jerk Turkey Leg

Røkt Jerk kalkunben Oppskrift



Tyrkia ben trommestikker gjør en god erstatning for kyllinglår. Denne røkt røkt jerk kalkunbenoppskriften er en god kilde til protein, og er også deilig. Premium Caribbean Blend Bisquettes gir dem en unik smak.

Ingredients

4 trommestikker av kalkunben

4 grønne løk, inkludert den grønne delen

2 fedd hvitløk

½ tomme stykke ingefær - skrelt

1 Scotch bonnet pepper - med frø

1½ ss olje

1 ss soyasaus

Saft av 1 lime

1 ss brunt sukker

1 ts malt svart pepper

1 ts allehånde

½ ts kanel

¼ ts muskatnøtt

½ ts salt

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Bland alle ingrediensene og krydderne sammen for å lage marinadeblandingen.

Fordel jerk-marinadeblandingen over hele kalkunbeina, og legg dem på røykeristen.

Sett røykeren til 275°F med Bradley Premium Caribbean Blend Bisquettes, eller andre valgfrie Bisquette-smaker.

Plasser kalkunbena i røykemaskinen og kok til den indre temperaturen når 180 °F, ca. 3 timer.

Oppskrift av: Steve Cylka