Røkt Tyrkia pastrami Oppskrift
Som en annen av de nye bloggerne for Bradley, er jeg veldig spent på å være med på noen virkelig talentfulle kokker og forfattere for å utforske alle de fantastiske tingene som kan gjøres med Bradley -røykere.
Det er veldig motiverende å være en del av å hjelpe folk til å få mest mulig ut av disse fantastiske røykerne. Jeg skal ikke til sukkerbelegg det: Jeg er en nybegynner røyker!
Ingredients
1 tre til fire pund kalkun London broil
4 ts knuste pepperkorn (jeg brukte en blanding av svarte og hvite pepperkorn)
2 ss koriander
4 ts brunt sukker
6 fedd hvitløk - finhakket
8 teskjeer havsalt
4 teskjeer søt paprika (ungarsk paprika fungerer veldig bra)
3 ts sennepsfrø
2 ts malt ingefær
Oppbevares i kjøleskapet i 24 timer.
Preparation
Bland og slå sammen alle krydderne – jeg brukte en stor, steinmorter og stamper.
Gni krydderblandingen over begge sider av kalkun-londonsteket.
Legg kalkunen i en glassgryte eller en stor tallerken, dekk til med plastfolie og sett i kjøleskap over natten
Røyk det bare neste dag:
Dagen etter tar du kalkunen ut av kjøleskapet, avdekker den og lar den stå i 2 timer
Gni inn røykstativet med olje – jeg brukte raps
Forvarm røykeren til 210ºF (Jeg brukte epletrepellets til denne oppskriften)
Plasser kalkunen på den oljede stativet og røyk den i tre timer for en 3 pund kalkun London broil, eller til et øyeblikkelig termometer viser 140ºF
Ta kalkunen ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 20 minutter.
For et autentisk "pastrami"-utseende, skjær veldig tynt i lange biter.