Smoked Turkey Pastrami Recipe

Røkt Tyrkia pastrami Oppskrift



Som en annen av de nye bloggerne for Bradley, er jeg veldig spent på å være med på noen virkelig talentfulle kokker og forfattere for å utforske alle de fantastiske tingene som kan gjøres med Bradley -røykere.

Det er veldig motiverende å være en del av å hjelpe folk til å få mest mulig ut av disse fantastiske røykerne. Jeg skal ikke til sukkerbelegg det: Jeg er en nybegynner røyker!

Ingredients

1 tre til fire pund kalkun London broil

4 ts knuste pepperkorn (jeg brukte en blanding av svarte og hvite pepperkorn)

2 ss koriander

4 ts brunt sukker

6 fedd hvitløk - finhakket

8 teskjeer havsalt

4 teskjeer søt paprika (ungarsk paprika fungerer veldig bra)

3 ts sennepsfrø

2 ts malt ingefær

Oppbevares i kjøleskapet i 24 timer.

Preparation

Bland og slå sammen alle krydderne – jeg brukte en stor, steinmorter og stamper.

Gni krydderblandingen over begge sider av kalkun-londonsteket.

Legg kalkunen i en glassgryte eller en stor tallerken, dekk til med plastfolie og sett i kjøleskap over natten

Røyk det bare neste dag:

Dagen etter tar du kalkunen ut av kjøleskapet, avdekker den og lar den stå i 2 timer

Gni inn røykstativet med olje – jeg brukte raps

Forvarm røykeren til 210ºF (Jeg brukte epletrepellets til denne oppskriften)

Plasser kalkunen på den oljede stativet og røyk den i tre timer for en 3 pund kalkun London broil, eller til et øyeblikkelig termometer viser 140ºF

Ta kalkunen ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 20 minutter.

For et autentisk "pastrami"-utseende, skjær veldig tynt i lange biter.