Røkt karri krydret Kyllingvinger Med Mint Yogurt Dip Recipe
Uimotståelig! De er enda mer velsmakende enn de ser ut.
Ingredients
2 pund kyllingvinger
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1 ts gurkemeie
½ ts hvitløkspulver
¼ ts ingefær
¼ ts kanel
⅛ ts kajennepepper
1 ts salt
1 ts hvitt sukker
1 kopp vanlig yoghurt
2 ss fersk mynte - finhakket
2 ss honning
Preparation
Skjær hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.
Lag curry rub ved å blande sammen spisskummen, koriander, gurkemeie, hvitløkspulver, ingefær, kanel, cayennepepper, salt og sukker. Kast vingene i karrikrydderet, så de er jevnt belagt.
Sett opp røykeovnen for 250ºF med valgfrie trebisketter.
Legg vinger på røykstativ og røyk i 2 - 2½ time eller til de er gjennomstekt.
Mens vingene ryker lager du yoghurtsausen. Bland sammen yoghurt med hakket fersk mynte og honning i en bolle. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet til servering.
Fjern vinger fra røykeren og server med yoghurtdippen.