Smoked curry chicken wings recipe

Røkt karri krydret Kyllingvinger Med Mint Yogurt Dip Recipe



Uimotståelig! De er enda mer velsmakende enn de ser ut.

Ingredients

2 pund kyllingvinger

1 ts malt spisskummen

1 ts malt koriander

1 ts gurkemeie

½ ts hvitløkspulver

¼ ts ingefær

¼ ts kanel

⅛ ts kajennepepper

1 ts salt

1 ts hvitt sukker

1 kopp vanlig yoghurt

2 ss fersk mynte - finhakket

2 ss honning

Preparation

Skjær hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.

Lag curry rub ved å blande sammen spisskummen, koriander, gurkemeie, hvitløkspulver, ingefær, kanel, cayennepepper, salt og sukker. Kast vingene i karrikrydderet, så de er jevnt belagt.

Sett opp røykeovnen for 250ºF med valgfrie trebisketter.

Legg vinger på røykstativ og røyk i 2 - 2½ time eller til de er gjennomstekt.

Mens vingene ryker lager du yoghurtsausen. Bland sammen yoghurt med hakket fersk mynte og honning i en bolle. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet til servering.

Fjern vinger fra røykeren og server med yoghurtdippen.