Røkt Kyllingstemning Fylt med couscous -oppskrift
For å tilberede denne røkt kyllingstemplet fylt med couscous, må du debone kyllingen din. Det kan virke litt vanskelig, men egentlig er det ganske enkelt.
Jeg dynket noen lønnsflis i soppen som bløt, og fylte opp med vann, fordi jeg var interessert i å se om det gjorde en forskjell for trerøyken. Men du kan bruke dine vanlige Bradley Bisquettes.
Jeg brukte kjelen BBQ da jeg ønsket at en høyere temperatur skarpe huden. Hvis du foretrekker det, bruk kjøkkenovnen til å fullføre den.
Ingredients
1 stor kylling
1 kopp tørket couscous
1 haug vårløk (eller løk)
Tørket villsopp
Gul pepper
2 fedd hvitløk
2 stenger selleri
Sjøsalt
Pepper
Preparation
Utbein kyllingen kvelden før.
Bruk skroget og avskjæringen til å lage en kraft, tilsett laurbærblad, løk, hvitløk, selleri i kraftpotten. La kraften stå i kjøleskapet over natten, og skrap av det gjengitte kyllingfettet for senere bruk.
Neste dag, ta den tørkede villsoppen og bløtlegg i vann for å rekonstituere dem. Behold bløtleggingsvæsken.
Varm en kopp av kyllingkraften du lagde dagen før med skroget. Når det koker, bland med koppen tørket couscous, tilsett en klatt av kyllingfettet, bland og la hvile tildekket.
Deretter surrer du vårløk, gul pepper, selleri, hvitløk og finhakket sopp.
I mellomtiden bløtlegger du litt lønnetre i soppbrennevinet, og fyller på med vann.
Tilsett couscous til sauterte grønnsaker og sopp, salt og pepper etter smak.
Kyllingen ble deretter saltet på innsiden, fylt, trusset, penslet med det gjenværende kyllingfettet, litt salt på utsiden, deretter spratt på kjelen BBQ for en time med røyk og kok til den fikk temperatur.
Jeg brukte kjelen bbq som jeg ønsket en høyere temperatur for å sprø huden.