Røkt kylling Bruschetta Oppskrift
Ingredients
12-15 Cherrytomater
2 Røkt utbenet kyllingbryst
1 ts tørket oregano
1 ts tørket merian
1 ts tørket timian
1 ts rosmarin
1 ts tørket salvie
1 bunt fersk basilikum
1 fransk baguettebrød (i skiver)
2 ss balsamicoglasur
2 Oz creamline lammehakkerost
3 ss olivenolje
4 ss balsamicoeddik
2 ss smør
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Mk4 Instant Read Termometer
Bradley sammenleggbart bord
Kaffekvernet blender eller morter og stamper
2 ark med folie
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 90 minutter
Temp: 226ºF eller 107°C
Tre: Salvie
Røyketid: 60 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til angitte innstillinger.
Bruk en kaffemalt blender eller en morter og kvern følgende ingredienser til et pulver. 1 ts tørket oregano, 1 ts tørket merian, 1 ts tørket timian, 1 ts rosmarin, 1 ts tørket salvie. Hell krydderet i en krukke som skal brukes til å krydre kyllingen og tomatene.
Krydre alle sider av kyllingbrystet med krydderet og legg i Bradley Smoker. Still inn en timer på 60 minutter. Når kyllingen har røkt i 60 minutter, fjern den fra røykeren.
Bruk 2 ark med folie og legg kyllingen på midten av folien. Tilsett deretter 2 ss olivenolje på kyllingen og pakk folien tett rundt kyllingen. Skru Bradley Smoker-temperaturen opp til 260ºF. Plasser tilbake på røykemaskinen til den indre temperaturen til kyllingen når 165ºF. (omtrent 30 minutter til).
Del tomater i små biter og legg i en bolle, jeg brukte en multifunksjonell grønnsakskutter til å hakke opp tomatene mine. Tips: Denne enheten sparer tid og opprydding. Skjær deretter opp det røkte kyllingbrystet i små biter og legg i bollen. Tilsett litt mer av krydderblandingen på kyllingen og tomatene. Tilsett nå 2 ss olivenolje, 4 ss balsamicoeddik og bland.
Hvis din franske baguette ikke allerede er oppskåret, så gjør det. Pensle hvert brød med litt smeltet smør (for smak) og toast. På tide å rive creamline lammehakkerosten til en fin rist. Denne osten skal brukes til påleggene.
Skjæring av fersk basilikum - vask basilikumen under kaldt vann og rull bladene på langs til et tett rør og skjær basilikumen i tynne strimler.
Bygg den perfekte Bruschetta - bruk den ristede baguetteskiven, tilsett tomatblandingen, osten og skivet basilikum, og topp den med balsamicoglasuren.
Nyt!
Av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa