Smoked Chicken Bruschetta

Røkt kylling Bruschetta Oppskrift



Ingredients

12-15 Cherrytomater

2 Røkt utbenet kyllingbryst

1 ts tørket oregano

1 ts tørket merian

1 ts tørket timian

1 ts rosmarin

1 ts tørket salvie

1 bunt fersk basilikum

1 fransk baguettebrød (i skiver)

2 ss balsamicoglasur

2 Oz creamline lammehakkerost

3 ss olivenolje

4 ss balsamicoeddik

2 ss smør

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Mk4 Instant Read Termometer

Bradley sammenleggbart bord

Kaffekvernet blender eller morter og stamper

2 ark med folie

    Bradley Smoker Innstilling:

    Koketid: 90 minutter

    Temp: 226ºF eller 107°C

    Tre: Salvie

    Røyketid: 60 minutter

    Preparation

    Sett Bradley Smoker til angitte innstillinger.

    Bruk en kaffemalt blender eller en morter og kvern følgende ingredienser til et pulver. 1 ts tørket oregano, 1 ts tørket merian, 1 ts tørket timian, 1 ts rosmarin, 1 ts tørket salvie. Hell krydderet i en krukke som skal brukes til å krydre kyllingen og tomatene.

    Krydre alle sider av kyllingbrystet med krydderet og legg i Bradley Smoker. Still inn en timer på 60 minutter. Når kyllingen har røkt i 60 minutter, fjern den fra røykeren.

    Bruk 2 ark med folie og legg kyllingen på midten av folien. Tilsett deretter 2 ss olivenolje på kyllingen og pakk folien tett rundt kyllingen. Skru Bradley Smoker-temperaturen opp til 260ºF. Plasser tilbake på røykemaskinen til den indre temperaturen til kyllingen når 165ºF. (omtrent 30 minutter til).

    Del tomater i små biter og legg i en bolle, jeg brukte en multifunksjonell grønnsakskutter til å hakke opp tomatene mine. Tips: Denne enheten sparer tid og opprydding. Skjær deretter opp det røkte kyllingbrystet i små biter og legg i bollen. Tilsett litt mer av krydderblandingen på kyllingen og tomatene. Tilsett nå 2 ss olivenolje, 4 ss balsamicoeddik og bland.

    Hvis din franske baguette ikke allerede er oppskåret, så gjør det. Pensle hvert brød med litt smeltet smør (for smak) og toast. På tide å rive creamline lammehakkerosten til en fin rist. Denne osten skal brukes til påleggene.

    Skjæring av fersk basilikum - vask basilikumen under kaldt vann og rull bladene på langs til et tett rør og skjær basilikumen i tynne strimler.

    Bygg den perfekte Bruschetta - bruk den ristede baguetteskiven, tilsett tomatblandingen, osten og skivet basilikum, og topp den med balsamicoglasuren.

    Nyt!

    Av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa