Røkt Kyllingkjøttboller Fylt med pepper jack ost
Det sanne er at alle liker kjøttboller. Denne kjøttbolleroppskriften lager gode forretter i bite-størrelse og er perfekte for fester eller bakluker. De ville også være deilige i en kjøttbollesandwich!
Det tar bare 20 minutter å forberede seg. Fyr opp Bradley -røykeren din og bruk spesielle blandingsbisquetter for en spesiell røykfylt smak.
Ingredients
2 pund malt kylling
1 ss chilipulver
1/2 ts salt
1 egg
1 kopp brødsmuler
1/3 kopp melk
3/4 kopp BBQ-saus, delt
1 rød paprika, uthulet og finhakket
150 g pepperjackost, kuttet i 1/2 tommers terninger
Bradley Smoker Special Blend Bisquettes (eller ditt valg)
Preparation
Sett røykeovnen til 275°F med trebisketter etter eget valg.
I en liten bolle blander du sammen malt kylling, chilipulver, salt, egg, brødsmuler, melk, 1/4 kopp BBQ-saus og hakket rød pepper til den er grundig kombinert.
Ta en liten håndfull av kjøttblandingen og form en kjøttbolle som er omtrent 1 1/2 tommer stor. Lag en liten fordypning i midten, med tommelen. Trykk en terning pepperjackost inn i fordypningen og brett kjøttet rundt osten slik at det dekkes. Bruk de to hendene og rull kjøttet rundt slik at det blir ganske rundt. Plasser kjøttbollen på Bradley Smoker-stativene, eller legg en Bradley Magic Mat over stativet før du legger til kjøttbollene, for å gjøre oppryddingen enklere. Gjør dette med det resterende kjøttet og osten.
Plasser røykstativene i Bradley Smoker. Røyk kjøttbollene til de når en innvendig temperatur på 165°F, ca. 2 1/2 time.
Pensle resterende 1/2 kopp BBQ-saus på toppen av kjøttbollene.
Av Steve Cylka