Smoked Salt and Pepper Chicken Wings

Røkt salt og pepper Kyllingvinger Oppskrift



En veldig enkel og enkel oppskrift. Disse røkt salt og pepper kyllingvinger vil smake bedre hvis du røyker dem ved å bruke våre premium salviebisquetter.

Ingredients

2 pund kyllingvinger

1 ss salt

2 ts malt svart pepper

Bradley Flavor Bisquettes - Maple, eller Premium Sage Bisquettes

Preparation

Om ønskelig kan du skjære hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast vingespissen og legg de andre delene i en stor bolle.

Dryss vingene med salt og pepper slik at de er jevnt belagt.

Sett opp røyker for 250 °F, bruk trebisketter etter eget valg. Vi anbefaler Maple, eller Premium Sage Bisquettes.

Legg vingene på røykstativene og røyk i ca 2 - 2½ time, eller til de er gjennomstekt.

Fjern vingene fra røykeren og server.

Oppskrift av: Steve Cylka