Røkt stekt stein Cornish Game Hens Oppskrift
Ingredients
3 til 4 hele korniske vilthøner
1 boks ansjos eller ansjospasta
250 G (½ lb) smør
4 store fedd knust hvitløk
Oliven olje
4 kvister fersk rosmarin
Preparation
Bland hvitløk og smør i en liten glassbolle og la det stivne.
Legg ansjosene og en like stor mengde hvitløkssmør i de korniske vilthønene.
Legg rosmarinen på fuglene og bind fuglene individuelt med koketråd.
Pensle hønene med olivenolje og legg dem på røykstativ.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til omtrent 250ºF grader.
Ved å bruke kirsebærsmaksbisquetter plasserer du fugler i Bradley Smoker.
Avhengig av værforholdene, bør fuglene tilberedes på omtrent 3 til 4 timer.
Sjekk med et øyeblikkelig termometer. Hvis du ønsker en lett røyksmak, slå av røykgeneratoren etter 1 til 2 timer.
Å servere:
Dette er et rikt måltid, og du vil oppdage at to personer lett kan dele én fugl.
Følg med en delikat og lett grønnsaksrett, for eksempel asparges eller en salat med blandet grønt, sammen med en rispilaf eller hvitløkspotetmos.