Sweet and smoky chicken wings

Røkt thai søt Chili vinger Oppskrift



Det er ingen tvil! Alle er enige om at den beste måten å tilberede kyllingvinger er å røyke dem. Det vil du legge til en helt annen smak til kyllingvinger, prøve denne oppskriften. Resultatet vil være søt og røykfylte vinger med litt varme!

Ingredients

2 pund kyllingvinger

1 ss salt

2 ts hvitløkspulver

1 ts malt ingefær

1 ts malt svart pepper

1 ts malt spisskummen

2 ts tørkede chiliflak

1 kopp thai søt chili vårrull dipsaus

Preparation

Om ønskelig kan du skjære hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast spissen av vindene og legg de andre porsjonene i en stor bolle.

I en bolle blander du sammen salt, hvitløkspulver, ingefær, sort pepper, spisskummen og chiliflak. Dryss vingene med krydder, så de er jevnt belagt.

Sett opp røykeovnen til 250°F med valgfrie trebisketter.

Legg vinger på røykstativ og røyk i ca 2-2 ½ time eller til de er gjennomstekt.

Fjern vingene fra røykeren og bland med Thai sweet chili dipsausen. Tjene.

Av: Steve Cylka