Røkt thai søt Chili vinger Oppskrift
Det er ingen tvil! Alle er enige om at den beste måten å tilberede kyllingvinger er å røyke dem. Det vil du legge til en helt annen smak til kyllingvinger, prøve denne oppskriften. Resultatet vil være søt og røykfylte vinger med litt varme!
Ingredients
2 pund kyllingvinger
1 ss salt
2 ts hvitløkspulver
1 ts malt ingefær
1 ts malt svart pepper
1 ts malt spisskummen
2 ts tørkede chiliflak
1 kopp thai søt chili vårrull dipsaus
Preparation
Om ønskelig kan du skjære hver kyllingvinge i tre porsjoner: drumette, midtre del og spiss. Kast spissen av vindene og legg de andre porsjonene i en stor bolle.
I en bolle blander du sammen salt, hvitløkspulver, ingefær, sort pepper, spisskummen og chiliflak. Dryss vingene med krydder, så de er jevnt belagt.
Sett opp røykeovnen til 250°F med valgfrie trebisketter.
Legg vinger på røykstativ og røyk i ca 2-2 ½ time eller til de er gjennomstekt.
Fjern vingene fra røykeren og bland med Thai sweet chili dipsausen. Tjene.
Av: Steve Cylka