Smoked Thanksgiving Turkey Recipe

Røkt Thanksgiving Tyrkia Oppskrift



Legg til en ny vri på høsttakkefesten din med vår røkt kalkunoppskrift! Denne munnvannende fuglen er sakte tilberedt til saftig, røykfylt perfeksjon, noe som resulterer i et høsttakkefestmiddagssenter som garantert vil imponere gjestene dine.

Ingredients

En liten kalkun vil fungere best, så velg en 4 til 5 kg (8 til 10 lb)

65 Ml (¼ c) brunt sukker, salt uten jod, fløtesherry

5 ml (1 ts) hvitløkspulver, løkpulver, paprika, timian, salvie, rosmarin, sitronskall og/eller pepper etter individuell smak

Preparation

Bland sammen brunt sukker, salt og rosmarin og tilsett fløtesherry for å lage en tynn pasta.

Pensle lim mellom kjøtt og skinn og på toppen av skinnet.

Smak til med andre urter etter smak.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til omtrent 100°C (220°F).

Bruk Pecan smak bisquettes røyk/kok kalkun i 2 til 4 timer avhengig av hvor sterk røyksmak du ønsker.

Tråkle kalkunen med juice fra innsiden av hulrommet og fortsett å tilberede fuglen, tråkle hver time i ytterligere 2 til 4 timer, til et kjøtttermometer viser 75 °C (165 °F).

Å servere:

Skjær opp kalkun og server som en del av en tradisjonell Thanksgiving-fest med fyll, saus, tranebærchutney, poteter, rosenkål og yams. Bradley røkt eikenøtt squash ville også fungere bra med denne menyen. Og ikke glem eple- og gresskarpaiene!