Røkt Thanksgiving Tyrkia Oppskrift
Legg til en ny vri på høsttakkefesten din med vår røkt kalkunoppskrift! Denne munnvannende fuglen er sakte tilberedt til saftig, røykfylt perfeksjon, noe som resulterer i et høsttakkefestmiddagssenter som garantert vil imponere gjestene dine.
Ingredients
En liten kalkun vil fungere best, så velg en 4 til 5 kg (8 til 10 lb)
65 Ml (¼ c) brunt sukker, salt uten jod, fløtesherry
5 ml (1 ts) hvitløkspulver, løkpulver, paprika, timian, salvie, rosmarin, sitronskall og/eller pepper etter individuell smak
Preparation
Bland sammen brunt sukker, salt og rosmarin og tilsett fløtesherry for å lage en tynn pasta.
Pensle lim mellom kjøtt og skinn og på toppen av skinnet.
Smak til med andre urter etter smak.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til omtrent 100°C (220°F).
Bruk Pecan smak bisquettes røyk/kok kalkun i 2 til 4 timer avhengig av hvor sterk røyksmak du ønsker.
Tråkle kalkunen med juice fra innsiden av hulrommet og fortsett å tilberede fuglen, tråkle hver time i ytterligere 2 til 4 timer, til et kjøtttermometer viser 75 °C (165 °F).
Å servere:
Skjær opp kalkun og server som en del av en tradisjonell Thanksgiving-fest med fyll, saus, tranebærchutney, poteter, rosenkål og yams. Bradley røkt eikenøtt squash ville også fungere bra med denne menyen. Og ikke glem eple- og gresskarpaiene!