Røkt Tyrkia sveitsisk eple tyttebær og pekann Grillet Panini -oppskrift
Dette er en flott oppskrift på Thanksgiving -rester, når du ikke vet hva du skal gjøre med så mye røkt kalkunkjøtt. Eller for en av de travle dagene når du ikke har tid til å gå til komfyren og koke.
Ingredients
2 boller (panini, ciabatta eller annet)
1½ kopper røkt kalkunkjøtt, i skiver
1 eple, fjernet og kuttet i skiver
⅓ Kopp hakkede pekannøtter
⅓ Kopp tørkede tranebær
4 skiver sveitserost
2 ss olivenolje
Preparation
Skjær opp bollene.
Sett sammen paniniene ved å legge eple, kalkunkjøtt i skiver, hakkede pekannøtter og tørkede tranebær på den nederste bollen. Legg sveitserostskivene på toppen og dekk med toppen av bollen.
Pensle paninipressen eller grillpannen med olje og varm opp til middels høy varme.
Legg de sammensatte bollene på en paninipresse eller grillpanne og lukk lokket. Varm opp til den er gyldenbrun og osten renner ut. Hvis du bruker en grillpanne, snu etter ca 2-3 minutter.
Skjær i to og server umiddelbart.
Merk: Hvis ønskelig, bruk brødskiver til å lage en deilig grillet ostesmørbrød!
Av Steve Cylka