Røkt herbed Tyrkia -pølser Oppskrift
Disse røkt urte kalkunpølsene er et sunt alternativ til svinekjøttpølser. Tyrkia er lavere i fett enn svinekjøtt, men det kan være like smakfullt. Alt du trenger å gjøre er å kombinere malt kalkun med en blanding av krydder og røyke pølsene ved hjelp av salvie- og lønnsbisquetter.
Ingredients
3 Lb malt kalkunkjøtt
½ løk - finhakket
3 ss fersk salvie - finhakket
3 ss fersk persille - finhakket
1 ss fersk rosmarin - finhakket
2 ts frisk timian - finhakket
3 ts salt
1 ts sort pepper
Hog casing
Preparation
Kombiner sammen malt kalkun, løk og alle krydderne sammen.
Bløtlegg svinetarmen i kaldt ferskvann i 30 minutter.
Skyll dekselet med vann.
Stuff casing og twist-off lenker.
Forvarm røyker til 225-250 °F (107,2 -121 °C).
Heng pølser og røyk med Sage & Maple Bisquettes til en indre temperatur på 165 °F (73,8 °C) er nådd.