Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Røkt herbed Tyrkia -pølser Oppskrift



Disse røkt urte kalkunpølsene er et sunt alternativ til svinekjøttpølser. Tyrkia er lavere i fett enn svinekjøtt, men det kan være like smakfullt. Alt du trenger å gjøre er å kombinere malt kalkun med en blanding av krydder og røyke pølsene ved hjelp av salvie- og lønnsbisquetter.

Ingredients

3 Lb malt kalkunkjøtt

½ løk - finhakket

3 ss fersk salvie - finhakket

3 ss fersk persille - finhakket

1 ss fersk rosmarin - finhakket

2 ts frisk timian - finhakket

3 ts salt

1 ts sort pepper

Hog casing

Preparation

Kombiner sammen malt kalkun, løk og alle krydderne sammen.

Bløtlegg svinetarmen i kaldt ferskvann i 30 minutter.

Skyll dekselet med vann.

Stuff casing og twist-off lenker.

Forvarm røyker til 225-250 °F (107,2 -121 °C).

Heng pølser og røyk med Sage & Maple Bisquettes til en indre temperatur på 165 °F (73,8 °C) er nådd.