Røkt Gås rykk Oppskrift
Denne røkt gåse rykk oppskriften er veldig allsidig. Hvis du ikke har mye tid til å røyke det, er det mulig å bare bruke Reveo, Marinate og dehydrator. Jeg har en ny Cabelas dehydrator. Det fungerer ganske bra og 90% roligere enn 80L. Også skiven på kvernen min gjør det enkelt å skjære. For mindre rykkestykker er det bedre å bruke Frogmat.
Oppskriften er ganske enkel. Bland alt sammen i en stor dekket bolle (plast), og pass på at all gåsen er nedsenket. Sett i kjøleskap over natten. Dagen etter, fjern gås og sett i dehydrator eller røyker. Eller du kan bruke Reveo og hoppe over over natten.
Røyker 150-160 F (65,5-71.1c) til du liker måten rykk er ferdig. Dehydrator ved 150-160 F (65,5-71.1c) på samme måte.
Ingredients
4 kg gåsebryst, i tynne skiver
2 kopper teriyakisaus
2 ss tabascosaus
3 kopper kaldt vann
2 ss flytende røyk (opt) hvis du dehydrerer
2 ss sort pepper
2 ss hvitløkspulver
1 ss kjøttmørningsmiddel
1 ss Mrs. Dash (enhver smak)
1 ss rød pepper
1 ts kur #1 (kun for røykere)
1-2 ss salt eller mer, hvis du liker det veldig salt.
Preparation
Bland alt sammen i en stor dekket bolle (plast), og pass på at all gåsen er nedsenket.
Sett i kjøleskapet over natten.
Dagen etter fjerner du gåsen og legger den i en dehydrator eller røyker. Eller du kan bruke Reveo og hoppe over natten.