Røkt Pulled Chicken Sliders Oppskrift
Etter å ha røyket kyllinglår med valgfrie bisquetter (Eple, Hickory og Whisky Oak fungerer bra), ikke mer arbeid å gjøre. Bare bland kjøttet med kål- og kålsalaten og sett sammen gliderne.
Ingredients
8 kyllinglår - bein inn med skinn på
1 ss chilipulver
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
½ ts malt svart pepper
¼ ts kajennepepper
2 ss hvitt sukker
1 ⅓ kopp BBQ-saus
12 glideboller
2 kopper rødkål i tynne skiver
⅔ Kopp cole slaw dressing
Bradley Flavor Bisquettes (Eple, Hickory eller Whisky Oak)
Preparation
Bland krydder og hvitt sukker sammen i en liten bolle. Gni over hele kyllinglårene. Legg kyllinglårene på et Bradley Smoker-stativ.
Sett røykeovnen til 250°F med valgfrie trebisquetter (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerer utmerket).
Røyk kyllinglårene til de når en innvendig temperatur på 180°F.
Ta ut av røykeren og la avkjøles litt. Skrell av skinnet og trekk kjøttet av beinet i små tynne strimler. Legg kyllingkjøttet i en bolle og rør med BBQ-sausen til alt kjøttet er dekket.
Bland sammen kål- og kålsalaten i en middels stor bolle.
Sett sammen gliderne ved å skje med pulled chicken på bunnen av en glidebolle og topp med cole slaw. Gjør dette med de resterende glidebollene.