Smoked Pulled Chicken Sliders Recipe

Røkt Pulled Chicken Sliders Oppskrift



Etter å ha røyket kyllinglår med valgfrie bisquetter (Eple, Hickory og Whisky Oak fungerer bra), ikke mer arbeid å gjøre. Bare bland kjøttet med kål- og kålsalaten og sett sammen gliderne.

Ingredients

8 kyllinglår - bein inn med skinn på

1 ss chilipulver

1 ts salt

1 ts hvitløkspulver

½ ts malt svart pepper

¼ ts kajennepepper

2 ss hvitt sukker

1 ⅓ kopp BBQ-saus

12 glideboller

2 kopper rødkål i tynne skiver

⅔ Kopp cole slaw dressing

Bradley Flavor Bisquettes (Eple, Hickory eller Whisky Oak)

Preparation

Bland krydder og hvitt sukker sammen i en liten bolle. Gni over hele kyllinglårene. Legg kyllinglårene på et Bradley Smoker-stativ.

Sett røykeovnen til 250°F med valgfrie trebisquetter (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerer utmerket).

Røyk kyllinglårene til de når en innvendig temperatur på 180°F.

Ta ut av røykeren og la avkjøles litt. Skrell av skinnet og trekk kjøttet av beinet i små tynne strimler. Legg kyllingkjøttet i en bolle og rør med BBQ-sausen til alt kjøttet er dekket.

Bland sammen kål- og kålsalaten i en middels stor bolle.

Sett sammen gliderne ved å skje med pulled chicken på bunnen av en glidebolle og topp med cole slaw. Gjør dette med de resterende glidebollene.