Smokey Kylling Ostehunder oppskrift
Pølser som er kjøpt fra matbutikken eller favoritt slakteren din er fine, men det er ingenting bedre enn å lage din egen. Nå ber jeg deg ikke om å skaffe deg en kjøttkvern og en pølse -stuffer, fordi det er mye arbeid. Og noen ganger har vi bare ikke tid til å gjøre det. Disse pølsene er laget av benfrie, hudløse hele kyllingbryst og malt kylling. Følg metoden og lag noen ganske fantastiske og deilige pølser.
Ingredients
6 kyllingbryst, uten skinn (4 oz. hver)
12 Oz malt kylling
8 Oz benfrie skinnfri kyllinglår, grovhakket
Plastfolie
Non-stick matlagingsspray
1 sprayflaske
1 kopp Tennessee whisky
2 kopper eplejuice
1 ss friske urter (salvie, timian, persille), hakket
1 ts dijonsennep
3 ss sprøstekt løk
2 grønne løk, hakket
2 fedd hakket hvitløk
6 mozzarella ostestrenger
Kosher salt og nykvernet pepper, etter smak
Dryss av Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder
½ kopp Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken
Ribbesaus eller din favoritt BBQ-saus i gourmetstil
1 oz Tennessee whisky
2 ss eplesmør
Preparation
Bradley Smoker Temperatur: 240°F
Hell whiskyen og eplejuicen i en duggeflaske og sett til side. Du vil bruke dette til å dugge kyllinghundene, for å holde dem fuktige når de røyker i røykemaskinen din.
Bruk en skarp kniv og smør kyllingbrystet ved å skjære gjennom midten omtrent ¾ av veien gjennom. Brett opp det sommerfuglede kyllingbrystet og spre det utover.
Legg mellom to ark med plastfolie og bruk den flate overflaten til en kjøttklubbe og bank kyllingbrystet til en rektangulær form ca. ¼ en tomme tykk. Gjenta med de resterende kyllingbrystene. Sette til side.
I en bolle kombinerer du malt kylling, hakket kyllinglårkjøtt, sennep, sprøstekt løk, grønn løk, hvitløk og urter. Smak til med kosher salt og nykvernet sort pepper.
Legg en 12 x 12 tommers firkant av plastfolie på en flat arbeidsflate.
Legg et kyllingbryst oppå plastfolien, spre den utover slik at den er så nær en firkant eller et rektangel som mulig.
Slik røyker du dem:
Ta en ¼ av den malte kyllingblandingen og legg den langs den lengste kanten og sørg for at den er jevnt fordelt. Legg en ostesnor på toppen av den malte kyllingblandingen.
Start i kanten med den malte kyllingblandingen på brystet, rull opp brystet til en form som ser pølse ut, pakk godt inn med plastfolie.
Vri endene godt for å komprimere kyllinghunden. Kyllinghunden skal være omtrent 6 tommer lang og 1 ½ – 2 tommer i diameter. Gjenta med resterende kyllingbryst og malt kylling.
Sett i kjøleskapet i 1 time for å hvile og avkjøle.
Krydre kyllinghunder med Bone Dust™ BBQ-krydder. Plasser kyllinghunder på rad på midtre hylle på Bradley Smoker.
Røyk kyllinghunder i ca. 2 timer, dugg av og til med whisky-/eplejuice-tåke til den er ferdig kokt og mozzarellaosten er varm og klebrig, innvendig temperatur skal være 160°F.
I mellomtiden kombinerer du BBQ-sausen med eplesmør og whisky. Pensle hunder med whisky eple BBQ saus blanding.
Server umiddelbart på ristede boller med dine favorittpølsekrydder.