Krydret røkt Caveman Clubs Oppskrift
Det er mange gode ting om trommestikker. For det første er de ikke dyre, de er enkle å røyke og mange slags tre jobber med dem. Eik og Hickory er imidlertid min favoritt. Bare vær sikker på at de er helt tilberedt. Et kjøtttermometer vil sikre at kjøttet nådde en sikker indre temperatur før servering.
Ingredients
⅓ kopp sriracha saus
3 ss brunt sukker
Saft av 2 lime
12 kyllinglår, uten skinn
12 baconskiver
Preparation
Bland sammen sriracha, brunt sukker og limejuice i en bolle.
Kast kyllingtrommestikker i sriracha- og limeblandingen.
Pakk hver trommestikke med en skive bacon og legg den på en røykrist.
Start røykeren ved å bruke Bradley trebisquetter etter eget valg (hickory eller eik fungerer veldig bra!). Bring røykeren opp til en temperatur på 275ºF.
Plasser kyllingtrommestikkene i røykemaskinen og stek til den indre temperaturen når 165ºF, ca. 3 timer.
Av Steve Cylka