Hot Chicken Flatbread

Varmt Kylling Flatbrødoppskrift



Denne varme hønseflaten er enkel å lage, men trassig en stift. Når du lurer på hva du skal lage til middag på vei hjem fra jobb; Prøv oppskriften min. Jeg prøver å lage en middag som ikke bare min kone og jeg kan spise, men datteren min vil spise. Noen ganger er hun bare i karbohydrater, så hun kanskje bare spiser brødet, jeg lover at resten av smørbrødet ikke vil skuffe.

Ingredients

2 kyllingbryst (benfri)

2 kopper krutonger

2 kopper majones

⅓ Kopp sitronsaft

1 ss løkpulver

1 ts salt

2 kopper cheddarost i terninger

4 flatbrød

Sriracha varm saus

    Gni ingredienser:

    1 ss røkt paprika

    1 ts chilipulver

    1 ts kajennepepper

    1 dash havsalt knust

    1 Dash pepperkorn medley knust

    1 ts løkpulver

    1 ts hvitløkspulver

    1 ts kvernet hvit pepper

    Bruk en tom krydderbeholder tilsett disse ingrediensene ovenfor i en beholder og bland.

    Utstyr som brukes:

    P10 Bradley Smoker

    Non-Stick matter

    Mk4 Instant Read Termometer

    Bradley sammenleggbart bord

    Bradley Smoker Innstilling:

    Koketid: 120 minutter

    Temperatur: 226ºF eller 107ºC

    Tre: Hickory Blend

    Røyketid: 60 minutter

    Preparation

    Sett Bradley Smoker til innstillingene som er oppført ovenfor.

    Bruk rubben (oppført ovenfor) trekk kyllingbrystet og plasser det på røykemaskinen ved 226ºF (107,8°C). Røyk i ca. 2 timer eller til den indre temperaturen når 165ºF (73,9°C).

    Trekk av røyken og skjær den i terninger.

    Bland kylling, krutonger, majones, sitronsaft, løkpulver, salt og cheddarost i en bolle.

    Tilsett ingrediensene i en panne og røyk ved 320ºF (160ºC) til osten er smeltet (ca. 30 minutter).

    Legg en stor skje av kyllingblandingen på flatbrødet, ringle over sriracha og rist.

    God appetitt!