Varmt Kylling Flatbrødoppskrift
Denne varme hønseflaten er enkel å lage, men trassig en stift. Når du lurer på hva du skal lage til middag på vei hjem fra jobb; Prøv oppskriften min. Jeg prøver å lage en middag som ikke bare min kone og jeg kan spise, men datteren min vil spise. Noen ganger er hun bare i karbohydrater, så hun kanskje bare spiser brødet, jeg lover at resten av smørbrødet ikke vil skuffe.
Ingredients
2 kyllingbryst (benfri)
2 kopper krutonger
2 kopper majones
⅓ Kopp sitronsaft
1 ss løkpulver
1 ts salt
2 kopper cheddarost i terninger
4 flatbrød
Sriracha varm saus
Gni ingredienser:
1 ss røkt paprika
1 ts chilipulver
1 ts kajennepepper
1 dash havsalt knust
1 Dash pepperkorn medley knust
1 ts løkpulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts kvernet hvit pepper
Bruk en tom krydderbeholder tilsett disse ingrediensene ovenfor i en beholder og bland.
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Non-Stick matter
Mk4 Instant Read Termometer
Bradley sammenleggbart bord
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 120 minutter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC
Tre: Hickory Blend
Røyketid: 60 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene som er oppført ovenfor.
Bruk rubben (oppført ovenfor) trekk kyllingbrystet og plasser det på røykemaskinen ved 226ºF (107,8°C). Røyk i ca. 2 timer eller til den indre temperaturen når 165ºF (73,9°C).
Trekk av røyken og skjær den i terninger.
Bland kylling, krutonger, majones, sitronsaft, løkpulver, salt og cheddarost i en bolle.
Tilsett ingrediensene i en panne og røyk ved 320ºF (160ºC) til osten er smeltet (ca. 30 minutter).
Legg en stor skje av kyllingblandingen på flatbrødet, ringle over sriracha og rist.
God appetitt!