alt="Whiskey Barrel Smoked Chicken Recipe"

Whisky Barrel røkt Kyllinglår OppskriftRøkt kyllinglår gjort riktig! Kokken Ted Reader gir trinnvise instruksjoner om å lage de beste whiskyfat røkt kyllinglår ved hjelp av Bradley -røykeren.

Mariner kyllinglårene (med huden på og bein inn) i Tennessee Whisky i omtrent 24 timer. Skrell deretter kyllinghuden og krydre lett. Pakk kyllinghuden tilbake rundt kyllinglåret, så det skaper en tetning rundt kyllingen for å låse inn alle saftene. Legg de erfarne kyllinglårene i røykeren ved hjelp av whisky eik smaksatt bisquetter og røyk i omtrent 3 timer. Fjern de røkt kyllinglårene fra Bradley -røykeren og dekk deretter lårene i Chef Readers Crazy Canuck grillsaus. Rull dem i en blanding av sprø stekte løk, potetgull og brødsmuler. Til slutt, nyt det beste røkt kyllinglåret du noen gang har smakt!

Ingredients

12 kyllinglår

3 ss Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder

2 kopper Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Saus

½ kopp lønnesirup

2 Oz Tennessee whisky

2 kopper grovknust potetgull (vanlig eller hvilken smak du liker)

1 kopp Panko brødsmuler

1 kopp sprøstekt løk

Preparation

Bradley Smoker Temperatur: 220°F

Sett opp Bradley Smoker i henhold til produsentens instruksjoner, med Whisky Oak Bisquettes og still inn temperaturen på 220°F.

Fjern skinnet fra kyllinglårene, og pass på at det sitter fast på den ene siden. Krydre kjøttet av kyllinglårene med et lett dryss av Bone Dust™ BBQ Seasoning rub. Brett skinnet tilbake over de krydrede lårene og trekk det tett rundt kjøttet. Krydre utsiden av lårene med mer BBQ-krydder.

Legg lårene på en røykstativ, jevnt fordelt. Legg lårene i røykemaskinen og sett termometersonden inn i midten av et av kyllinglårene. Lukk døren og still inn termometertemperaturen til 170 °F, for ferdig stekt. Røyk lårene i 2 1/2 – 3 timer til de er gjennomstekt.

Forbered i mellomtiden BBQ-sausen for dunking. Kombiner Crazy Canuck Sauce, lønnesirup og whisky i en middels gryte. Varm sakte opp til lav koking over middels varme, reduser varmen til lav, tilsett smør og visp forsiktig til det er helt innlemmet. Sett til side, hold varm, rør av og til.

I mellomtiden blander du sammen potetgull, Panko-brødsmuler og sprøstekt løk i en bolle. Sette til side.

Når kyllingen er ferdigstekt og skinnet er sprøtt, fjern lårene fra røykemaskinen og dypp de røkte lårene, ett om gangen, i den varme BBQ-sausblandingen, fjern fra sausen og rull umiddelbart inn i knust potetgullblanding jevnt.

Server umiddelbart.