Blueberry Almond Smoked Baked Oats

Blåbærmandel røkt Bakt havreFrokost får en makeover og et snev av røyk! Fyr opp Bradley -røykeren og få den beste frokosten på bordet til familien! Velsmakende, næringsrik og åh så bra for deg ... dette kommer til å være en vanlig rundt bordet helt sikkert!

Ingredients

½ kopp rask havre

1 banan – så moden som mulig

1 egg

1 ss lønnesirup

½ ts bakepulver

1 ts vaniljeekstrakt

Klype flaksalt

¼ kopp friske blåbær

¼ kopp skivede mandler

Matlagingsspray

Preparation

Start med å få Bradley Smoker til 320ºF (160ºC) og kjevle med lønnebisquettene her. Legg et stykke bakepapir på en rist og fordel havre på det. Ta deretter bananen ut av skallet og på rist. Sett i røykeovnen i 20 min.

Når den tiden er over, fjern havre og banan. Ha havregrynene i en blender og få det til en god blanding. Du vil bryte opp havren og lage nesten et mel med det. Ingen store biter!

Når det er gjort, tilsett resten av ingrediensene unntatt blåbær og mandler, og bland til en jevn masse. Tilsett nå blåbær og mandler i røren og vend den inn. Sett til side.

Spray en ramakin med kokespray og hell røren i den. Legg den i røykemaskinen igjen og stek i 20-25 min. En tannpirker skal komme rent og pent ut. La avkjøle i 10 min før du topper med mer bær, mandler og melis.

Nyt!

Oppskrift av: Cory Walby – testkjøkken lørdag kveld