Smoked almond dark chocolate bark

Mørk sjokolade røkt Mandelbark Oppskrift



En godbit som er den perfekte blandingen av søt og salt, pluss røykfylt hickory og rik mørk sjokolade.

Ingredients

For røyking av mandler:

1 kopp vann

2 ss salt

2 kopper hele rå mandler

Bradley Smoker Hickory bisquettes

For å lage barken:

½ kopp granulert sukker

2 ss vann

1 ss smør

1 Lb mørk sjokolade

En klype grovt havsalt

Preparation

Rør salt og vann sammen.

Bløtlegg mandler i saltlake over natten ved romtemperatur.

Fjern fra saltlake og la lufttørke.

Røyk mandler med Bradley Smoker Hickory bisquettes i 60 minutter.

Varm opp sukker og vann i en kjele på lav-middels varme til en mørk gul farge (ca. 5 minutter).

Fjern fra varmen og tilsett smør, og rør deretter raskt.

Tilsett mandler og smør jevnt med sukkerblandingen.

Hell over silpat eller bakepapir med bakepapir, hold mandlene adskilt fra hverandre, så de ikke fester seg sammen. Fjern når sukkerbelegget er stivnet.

Smelt mørk sjokolade i dobbel kjele, bland inn røkte mandler og hell over silpat, eller stekeplate med bakepapir.

Dryss over grovt havsalt.

Avkjøl i minimum 3 timer, kutt deretter i grove biter og server.