Røkt Bourbon -is Oppskrift
Jeg har en god ide! Røkt bourbon -isoppskrift! Jeg vet hva du tenker, "Pytler med sotkrem i bunnen av røykeren min ... god idé ...", men hør meg ut. Det er utrolig deilig!
Ingredients
1 ¼ kopper tung krem
8 eggeplommer
¾ kopp brunt sukker
½ kopp helmelk
2 ss bourbon
2 ts vanilje
1 ts salt
Preparation
Kaldrøyk ¾ kopp tykk krem med hickory bisquettes for 1½ timer. Røyk kremen i en engangsbakepanne i aluminium plassert inne i en større stekepanne fylt med is, for å holde kremen på en kjølig sikker temperatur
Fjern krem fra røyker og la avkjøles i en lukket beholder i kjøleskapet.
Kombiner røkt krem med fersk krem etter smak, til du har 2 kopper krem (jeg endte opp med å bruke ¾ kopp røkt krem og 1 ¼ kopp fersk krem for denne oppskriften)
Visp eggeplommer og sukker sammen i en kjele, tilsett fløte og melk og bland.
Varm på lav-medium til vaniljesausen når 170 °F, rør ofte.
Ikke behov for en iskremmaskin
Fjern fra varmen, rør inn bourbon, vanilje og salt.
Sil vaniljesaus og kjøleskap tildekket til temperaturen er lavere enn 45 °F, helst over natten.
Tilsett vaniljesaus til iskremmaskinen din (følg iskremmaskinens instruksjoner).
Hvis du ikke har en iskremmaskin, kan du ganske enkelt legge den kalde vaniljesausen i en beholder i fryseren og røre kraftig hvert 30.-60. minutt for å få en lignende konsistens.