Smoked Bourbon Ice Cream

Røkt Bourbon -is Oppskrift



Jeg har en god ide! Røkt bourbon -isoppskrift! Jeg vet hva du tenker, "Pytler med sotkrem i bunnen av røykeren min ... god idé ...", men hør meg ut. Det er utrolig deilig!

Ingredients

1 ¼ kopper tung krem

8 eggeplommer

¾ kopp brunt sukker

½ kopp helmelk

2 ss bourbon

2 ts vanilje

1 ts salt

Preparation

Kaldrøyk ¾ kopp tykk krem med hickory bisquettes for 1½ timer. Røyk kremen i en engangsbakepanne i aluminium plassert inne i en større stekepanne fylt med is, for å holde kremen på en kjølig sikker temperatur

Fjern krem fra røyker og la avkjøles i en lukket beholder i kjøleskapet.

Kombiner røkt krem med fersk krem etter smak, til du har 2 kopper krem (jeg endte opp med å bruke ¾ kopp røkt krem og 1 ¼ kopp fersk krem for denne oppskriften)

Visp eggeplommer og sukker sammen i en kjele, tilsett fløte og melk og bland.

Varm på lav-medium til vaniljesausen når 170 °F, rør ofte.

Ikke behov for en iskremmaskin

Fjern fra varmen, rør inn bourbon, vanilje og salt.

Sil vaniljesaus og kjøleskap tildekket til temperaturen er lavere enn 45 °F, helst over natten.

Tilsett vaniljesaus til iskremmaskinen din (følg iskremmaskinens instruksjoner).

Hvis du ikke har en iskremmaskin, kan du ganske enkelt legge den kalde vaniljesausen i en beholder i fryseren og røre kraftig hvert 30.-60. minutt for å få en lignende konsistens.