Smoked Apple Pie Recipe

Røkt Eple pai Oppskrift



Ville du ikke starte dagen med dessert hvis du hadde hengt rundt på kjøkkenet?

Ingredients

Paiskorpe:

(Dette gir en paibunn)

1 kopper allsidig mel

½ Kopperforkorting

¼ Kopp kaldt vann

1 ts hvit eddik

    Eplefyll:

    5 epler

    1 kopp sukker

    2 ss universalmel

    1 ts kanel

    1 ts vanilje

    Utstyr som brukes:

    P10 Bradley Smoke

    Non-stick matter

    Bradley sammenleggbart bord

      Bradley Smoker Innstilling:

      Koketid: 95 minutter

      Temp: 320ºF eller 160°C

      Tre: Eple

      Røyketid: 20 minutter (valgfritt)

      Preparation

      Tilsett 1 kopp mel og ½ kopp matfett i en bolle, og bland med en konditorkutter. Tilsett deretter ¼ kopp kaldt vann, 1 ts. eddik, og bland til skorpen er dannet. Vær forsiktig så du ikke blander for mye.

      Bruk en melet overflate, kjevle ut deigen og form den til en sirkulær form.

      Legg deigen i paiformen og skjær av biter som er for lange eller stikker ut av formen.

      Bruk en skreller, skrell hvert eple og skjær det i små biter. Pass på å utelate kjernen og frøene (de vil ikke smake for godt).

      I en miksebolle tilsett de skivede eplene, 1 kopp sukker, 2 ss. fire, 1 ts. kanel, 1 ts. vanilje, og bland.

      Legg paifyllet i paiformen og dekk med en annen paibunn. Klem paibunnen hele veien rundt formen med en gaffel eller fingrene.

      Lag 4 åpninger i midten av skorpen.

      Plasser i Bradley Smoker på 320ºF (160°C) i 1 time og 35 minutter.

      Avkjøl i 30 minutter før servering, nyt!