Smoked Peach Cobbler Recipe

Røkt Fersken fruktpai Oppskrift



Røyker de mest deilige ferskenene, den enkle måten. Hvis du aldri har hatt røkt fersken skomakere, vet du ikke hva du savner!

Ingredients

6 fersken

1 kopp revet kokosnøtt

1 kopp havremel

⅔ Kopp mandelmel

⅛ ts natron

1 ts bakepulver

1 ts vanilje

¼ kopp smør

¼ kopp honning

2 egg

brunt sukker

Preparation

Halver og grop ferskenene.

Legg ferskenene på tre stativer og røyk dem ved 80 ºF med din favoritt bisquette-smak. Ved å legge ferskenene på separate stativer kan du variere røyketidene for å finne ut hvor røykfylte du liker dem. La det første stativet stå i røykeovnen i 30 minutter. Det andre stativet i en time. Og den tredje i hele 1 time og 40 minutter.

Lag skomakeren ved først å smelte smør og honning sammen. Tilsett de tørre ingrediensene i en egen bolle og bland grundig. Bland så inn egg, vanilje og smør-og-honningblandingen.

Fjern de røkte ferskenene og tilsett 1 ss av skomakerdeigen i området der ferskengroper var. Dryss over brunt sukker.

Legg alle ferskenene med skomakertopp tilbake i røykeovnen i 75-90 minutter ved 320 ºF – ingen røyk denne gangen.

Server med iskrem.

Oppskrift av: Smokin' With Joe