Røkt Fersken fruktpai Oppskrift
Røyker de mest deilige ferskenene, den enkle måten. Hvis du aldri har hatt røkt fersken skomakere, vet du ikke hva du savner!
Ingredients
6 fersken
1 kopp revet kokosnøtt
1 kopp havremel
⅔ Kopp mandelmel
⅛ ts natron
1 ts bakepulver
1 ts vanilje
¼ kopp smør
¼ kopp honning
2 egg
brunt sukker
Preparation
Halver og grop ferskenene.
Legg ferskenene på tre stativer og røyk dem ved 80 ºF med din favoritt bisquette-smak. Ved å legge ferskenene på separate stativer kan du variere røyketidene for å finne ut hvor røykfylte du liker dem. La det første stativet stå i røykeovnen i 30 minutter. Det andre stativet i en time. Og den tredje i hele 1 time og 40 minutter.
Lag skomakeren ved først å smelte smør og honning sammen. Tilsett de tørre ingrediensene i en egen bolle og bland grundig. Bland så inn egg, vanilje og smør-og-honningblandingen.
Fjern de røkte ferskenene og tilsett 1 ss av skomakerdeigen i området der ferskengroper var. Dryss over brunt sukker.
Legg alle ferskenene med skomakertopp tilbake i røykeovnen i 75-90 minutter ved 320 ºF – ingen røyk denne gangen.
Server med iskrem.
Oppskrift av: Smokin' With Joe